Alin Marian Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Am o versiune de prestashop 1.7.6.7 si vreau sa adaug in procesul de comanda, la metoda de livrare un text custom aici sub curier: https://prnt.sc/115pu4p. Stiu ca trebuie hardcoded dar nu stiu exact pe ce fisier trebuie sa ma duc sa fac modificarea. Are cineva idee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Din front=end identifica prima oara daca respectivul camp face parte din tema sau modul apoi mergi in folderul respectiv si cauti .tpl file pentru front-end. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestachamps Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Buna, mai mult ca probabil fisierul este: /themes/TEMA/templates/checkout/_partials/steps/shipping.tpl unde TEMA este folderul temei pe care il utilizati. Cu stima, Leo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Marian Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Cum am rezolvat: 1. Am vazut ce clasa este atasata acelui div. 2. Am dat jos cu toate fisierele website-ului de pe server 3. Am pus proiectul in visual studio code 4. Am dat Edit > Find in files si am cautat dupa clasa respectiva 5. Am gasit clasa intr-un div care apartine fisierului shipping.tpl (themes/TEMA/template/checkout/_partials/steps/shipping.tpl) 6. Am creat un div nou si am pus textul acolo. 7. Am reuploadat fiserul in cauza pe server 8. Am dat clear la cache si refresh (CTRL + F5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 1 hour ago, Alin Marian said: Cum am rezolvat: 1. Am vazut ce clasa este atasata acelui div. 2. Am dat jos cu toate fisierele website-ului de pe server 3. Am pus proiectul in visual studio code 4. Am dat Edit > Find in files si am cautat dupa clasa respectiva 5. Am gasit clasa intr-un div care apartine fisierului shipping.tpl (themes/TEMA/template/checkout/_partials/steps/shipping.tpl) 6. Am creat un div nou si am pus textul acolo. 7. Am reuploadat fiserul in cauza pe server 8. Am dat clear la cache si refresh (CTRL + F5) Poti da find in files si in Notepad++. Vezi sa fie si responsive textul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts