Merhaba, Bugün Bir Projede Kullandığım Ve İhtiyacınız Olacağını Düşündüğüm Bir Konu Açmak İstedim.
Konumuz ; Ürün fiyatlarının Yanı Sıra, Aynı Hizada Birim Fiyatları Göstermek. Toptan Satış Yapan Bir Firma İçin Yapmıştım.
Yazdığım Kod ;
{if $product.unit_price_ratio} {math equation="b/a" a=$product.unit_price_ratio b=$product.price_without_reduction assign=realunit} {convertPrice price=$realunit} {l s="per"} {$product.unity} {/if}
Bu Kod, Unit Price Değerini Gösterecektir. Bunları Sayfalarda Uygulamak İsterseniz Yapacağınız İşlemler Şunlardır. ;
- KATEGORİ SAYFALARINDA GÖRMEK İÇİN ; /themes/TEMA_ADINIZ/templates/_partials/layout/items/item_categories.tpl
- ANASAYFADA GÖRMEK İÇİN ; /themes/TEMA_ADINIZ/templates/_partials/layout/items/item_ten.tpl
QuoteEğer Anasayfa İçin Verdiğim Yol Sizin Temanızda Yoksa, Anasayfanızın Ürün Bloğunu Bulmanız Gerekmektedir. Genelde Bu Şekilde Kullanılıyor. Özel Olarak Sitelerinizi İncelemede Bir Nebzede Olsa Yardım Etmeye Çalışırım.
NOT : {l s="per"} Yazısı, Birim Fiyatın Yanında Gözükecek Çeviridir. Birden Fazla Dil Kullanıyorsanız Bunu Tercih Etmelisiniz.
Örneğin ; 14.24 Adet Fiyatı
İşte Burada Ki 'Adet Fiyatı' Yazısı, per kelimesinin çeviri karşılığıdır. Değiştirebilirsiniz.