Baransel Pamuk Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Merhaba, Bugün Bir Projede Kullandığım Ve İhtiyacınız Olacağını Düşündüğüm Bir Konu Açmak İstedim. Konumuz ; Ürün fiyatlarının Yanı Sıra, Aynı Hizada Birim Fiyatları Göstermek. Toptan Satış Yapan Bir Firma İçin Yapmıştım. Yazdığım Kod ; {if $product.unit_price_ratio} {math equation="b/a" a=$product.unit_price_ratio b=$product.price_without_reduction assign=realunit} {convertPrice price=$realunit} {l s="per"} {$product.unity} {/if} Bu Kod, Unit Price Değerini Gösterecektir. Bunları Sayfalarda Uygulamak İsterseniz Yapacağınız İşlemler Şunlardır. ; KATEGORİ SAYFALARINDA GÖRMEK İÇİN ; /themes/TEMA_ADINIZ/templates/_partials/layout/items/item_categories.tpl ANASAYFADA GÖRMEK İÇİN ; /themes/TEMA_ADINIZ/templates/_partials/layout/items/item_ten.tpl Quote Eğer Anasayfa İçin Verdiğim Yol Sizin Temanızda Yoksa, Anasayfanızın Ürün Bloğunu Bulmanız Gerekmektedir. Genelde Bu Şekilde Kullanılıyor. Özel Olarak Sitelerinizi İncelemede Bir Nebzede Olsa Yardım Etmeye Çalışırım. NOT : {l s="per"} Yazısı, Birim Fiyatın Yanında Gözükecek Çeviridir. Birden Fazla Dil Kullanıyorsanız Bunu Tercih Etmelisiniz. Örneğin ; 14.24 Adet Fiyatı İşte Burada Ki 'Adet Fiyatı' Yazısı, per kelimesinin çeviri karşılığıdır. Değiştirebilirsiniz. Edited April 1, 2021 by Baransel Pamuk Wrong Keywords (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Screwy Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Eline Sağlık, güzel paylaşım. 🖐️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts