koniofix Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Jak wyświetlić dane do przelewu (klient wybrał płatność przelewem) na ekranie podsumowania zamówienia (order-confirmation.tpl)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Domyślnie tam się dane wyświetlają. Korzystasz na pewno z ps_wirepayment? Szablon/moduł masz modyfikowany? Moduł podpięty jest do podsumowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koniofix Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Moduł "płatność przelewem" z tego co widzę podpięty jest tylko do "displayPaymentReturn". Klikam na "Przemieszczanie modułu", wybieram moduł "płatność przelewem" i nie wiem za bardzo jak dopiąć ten moduł bo w polu "przenieś do" mam tylko zaczep który jest już podpięty i nic więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Podpięcie jest ok. Pozostaje sprawdzenie czy na pewno w module lub szablonie nie została usunięta część kodu odpowiedzialnego za tą funkcję. Zresetuj moduł najpierw. Zmiany do wykonania po utworzeniu kopii zapasowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koniofix Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 "Pozostaje sprawdzenie czy na pewno w module lub szablonie nie została usunięta część kodu odpowiedzialnego za tą funkcję" - tak właśnie się stało... wgrałem nowy plik tpl, wszystko się wyświetla jak trzeba. Dzięki bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
koniofix
Jak wyświetlić dane do przelewu (klient wybrał płatność przelewem) na ekranie podsumowania zamówienia (order-confirmation.tpl)?
4 answers to this question
Recommended Posts