kolosowskip Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Hej wszystkim, napotakełem taki problem do rozwiązania. Przy próbie załadowania szablonu wyskakuje mi informacja: "Nie można instaluj modułu labtestimonials. Moduł jest nieprawidłowy i nie można go załadować" Przeszukałem wszystkie moduły i nie znalazłem by odinstalować i zainstalować jeszcze raz. Używam najnowszej presty 1.7.7.2 szablon to: http://laberpresta.com/v17/laber_rubix_v17/homepage5/en/ Ma ktoś jakiś pomysł? będę bardzo wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Dlaczego nie piszesz do autora szablonu? Jeżeli skopiujesz folder z tym modułem do modules/ a następnie spróbujesz instalować szablon także występuje problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolosowskip Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 Hej, napisałem i czekam na odpowiedź. Problem występuje tak czy tak, niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Wgraj szablon bez tego modułu. Ew. czekaj na odpowiedź autora. Moduł jest niestandardowy więc nie mam do niego dostępu aby sprawdzić w czym problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kolosowskip
Hej wszystkim,
napotakełem taki problem do rozwiązania. Przy próbie załadowania szablonu wyskakuje mi informacja:
"Nie można instaluj modułu labtestimonials. Moduł jest nieprawidłowy i nie można go załadować"
Przeszukałem wszystkie moduły i nie znalazłem by odinstalować i zainstalować jeszcze raz.
Używam najnowszej presty 1.7.7.2
szablon to: http://laberpresta.com/v17/laber_rubix_v17/homepage5/en/
Ma ktoś jakiś pomysł? będę bardzo wdzięczny za pomoc.
3 answers to this question
Recommended Posts