vasekcekal Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Zdravím, tak jsem podle návodu na Wiki updatoval na 1.4.1. a administrace funguje, ale shop zmizel....vůbec nechápu proč a jak. Hodí to 404, jako když nic na hostingu neni, ale na FTP mám vše tak jak má být, např. zkoušel jsem zadávat index.php nebo i new-products.php ručně, ale i tak hodí 404. Nevíte někdo co s tím???Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ago Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Dobrý den , mám stejný problém , administrace OK , obchod - bílá obrazovka . Přechod z 1.4017 na 1.41 .Děkuji za radu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Dobrý den , mám stejný problém , administrace OK , obchod - bílá obrazovka . Přechod z 1.4017 na 1.41 .Děkuji za radu . ted sem delal update a v pohode postupoval si podle pokynu ? samozřejme že budes muset vše znova nastavit co se týká modulů!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 to o modulech jsem nevěděl, pozapínal jsem vypnuté moduly a nastavil je, ale front office se stále nezobrazuje EDIT:Vyřešeno - znovu si vygeneruj .htaccess Shop již funguje na výbornou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ago Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Vyřeseno - .htaccess jsem vygeneroval , ale stále se nezobrazoval. Ale po přepnutí - Administrace> Preferences - Použití Smarty 2 místo 3 - NE se zobrazuje vpořádku Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 vyzkoušel jsem v této volbě dát jak ano i ne - smarty 2 i 3 a fungujou mi obě dvě asi tedy u mě byla chyba jinde no, hlavně že se to vyřešilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts