Aeros Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Witam, jestem nowy na forum a więc witam wszystkich. Jakiś czas użytkuje prestashop i dzisiaj dopadł mnie problem. Prestahosting na home.pl Dwie domeny, dwie instalacje prestashop. Dwie bazy danych. Różne sklepy. Wszystko opłacone. Mam dzisiaj cały dzień problem z panelem administracyjnym. Gdy chce wejść na domena/adminxxxx to ciągle ładuje się strona i po około 10min wywala błąd serwera. Foldery na serwerze nie ruszane. Żadnych nowości, modułów nie wgrywalem od ponad miesiąca. Wersja presty 1.7.6.5 Po kontakcie z home.pl (usunęli cache chyba) i problem znikł na jakieś 20min. Potrafiłem się zalogować itp. Na FTP w folderze cache/smarty mam tylko plik index. Nawet po udanej pracy na panelu admin nic nowego nie pojawia się w tym folderze. A więc nie mam czego tam usuwać. Co może powodować problemy z logowaniem, próbą logowania do panelu admin.? Dodam, że fronty również działają jak chcą lecz nie maja powiązania z niedziałającym panelem admin. W zasadzie to można powiedzieć, że na przemian działa admin a raz tylko front. Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Jaki komunikat zwraca błąd serwera? W tej wersji cache jest w folderze var/cache, doboru hostingu nie skomentuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeros Posted April 22, 2021 Author Share Posted April 22, 2021 On 3/22/2021 at 10:32 AM, endriu107 said: Jaki komunikat zwraca błąd serwera? W tej wersji cache jest w folderze var/cache, doboru hostingu nie skomentuje... przepraszam, że dopiero teraz odpisje... juz załatwione...home.pl cos zresetował i działa... hosting....:) bedzie zmieniamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts