ledsklep Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Witam , mam problem z Presta 1.7 na telefonie a mianowicie , strona nie działa poprawnie na telefonie , nie ma możliwości wrzucić produktów do koszyka a po chwili strona na telefonie zawiesza się i nie można wejść w żadną zakładkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaerv Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Wydaje mi się, że problem jest na tyle mało dokładnie opisany, że bez obejrzenia tego sklepu się nie obejdzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Zapewne problemy z słabym szablonem sklepu ale bez sprawdzenia to można gdybać... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ledsklep Posted March 16, 2021 Author Share Posted March 16, 2021 Adres strony to www.led-sklep.pl , wchodząc przez telefon nie można dodać nic do koszyka , na komputerze działa normalnie . Jestem zielony w tym temacie więc ciężko mi opisać to jakoś technicznie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaerv Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Z tego co widzę, to dodawanie do koszyka działa normalnie na telefonach. Może to problem z pamięcią podręczną telefonu? Próbowałeś ją czyścić, lub wchodzić w trybie incognito, albo wejść na innym telefonie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Na mobile koszyk wygląda że działa. Masz straszny bałagan w topie z przyciskami więc pewnie to jest problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts