Jump to content

Edit History

Ethorious

Ethorious

niestety to również próbowałem. zwraca błąd:

Błąd: proszę sprawdzić konfigurację

Connection could not be established with host smtp.crafting4you.nl :stream_socket_client(): unable to connect to tcp://smtp.crafting4you.nl:587 (Connection refused)

hasło jest na 100% dobre ponieważ kopiowałem, wpisywałem próbowałem już miliony razy.

To znalazłem na stronie hostingu: (translator google)

Wysyłanie wiadomości e-mail z Twojej witryny AKTUALIZACJA 2 MIESIĄCE TEMU LICZBA UŻYTKOWNIKÓW, DLA KTÓRYCH JEST TO PRZYDATNE: 2 Z 2 Kiedy używasz skryptu poczty e-mail PHP do wysyłania wiadomości e-mail ze swojej witryny internetowej w Hostnet, może się zdarzyć, że wiadomości e-mail nie zostaną dostarczone. Możesz rozwiązać ten problem, ustawiając prawidłowy adres „od” i „koperta z” w swoim skrypcie e-mail. Musi to być istniejący adres e-mail. Od i koperta z adresu Poniżej znajduje się przykład prawidłowego skryptu poczty e-mail. W tym przykładzie dostosowujesz zmienną „[email protected]”. Robisz to, wstawiając „-f” przed adresem e-mail. Na przykład: „[email protected]”. Upewnij się, że między „-f” a adresem e-mail nie jest spacja.

źródło: https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/360015074777-E-mail-versturen-vanaf-je-website

<?PHP

$onderwerp = "E-mailonderwerp";
$inhoud = "Mijn tekstbericht.";
$ontvanger = "[email protected]";
$afzender = "[email protected]";
$headers = array();
$headers[ ] = "MIME-Version: 1.0";
$headers[ ] = "Content-type: text/plain; charset=utf-8";
$headers[ ] = "From: Afzendernaam <{$afzender}>";
$headers[ ] = "Reply-To: Afzendernaam <{$afzender}>";
$headers[ ] = "X-Mailer: PHP/".phpversion();
mail($ontvanger, $onderwerp, $inhoud, implode("\r\n", $headers), "-f".$afzender);

?>

po prostu ręce opadają ... zapłace komuś jak mi z tym pomoze naprawdę... 

Ethorious

Ethorious

niestety to również próbowałem. zwraca błąd:

Connection could not be established with host smtp.crafting4you.nl :stream_socket_client(): unable to connect to tcp://smtp.crafting4you.nl:587 (Connection refused)

hasło jest na 100% dobre ponieważ kopiowałem, wpisywałem próbowałem już miliony razy.

To znalazłem na stronie hostingu: (translator google)

Wysyłanie wiadomości e-mail z Twojej witryny AKTUALIZACJA 2 MIESIĄCE TEMU LICZBA UŻYTKOWNIKÓW, DLA KTÓRYCH JEST TO PRZYDATNE: 2 Z 2 Kiedy używasz skryptu poczty e-mail PHP do wysyłania wiadomości e-mail ze swojej witryny internetowej w Hostnet, może się zdarzyć, że wiadomości e-mail nie zostaną dostarczone. Możesz rozwiązać ten problem, ustawiając prawidłowy adres „od” i „koperta z” w swoim skrypcie e-mail. Musi to być istniejący adres e-mail. Od i koperta z adresu Poniżej znajduje się przykład prawidłowego skryptu poczty e-mail. W tym przykładzie dostosowujesz zmienną „[email protected]”. Robisz to, wstawiając „-f” przed adresem e-mail. Na przykład: „[email protected]”. Upewnij się, że między „-f” a adresem e-mail nie jest spacja.

źródło: https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/360015074777-E-mail-versturen-vanaf-je-website

<?PHP

$onderwerp = "E-mailonderwerp";
$inhoud = "Mijn tekstbericht.";
$ontvanger = "[email protected]";
$afzender = "[email protected]";
$headers = array();
$headers[ ] = "MIME-Version: 1.0";
$headers[ ] = "Content-type: text/plain; charset=utf-8";
$headers[ ] = "From: Afzendernaam <{$afzender}>";
$headers[ ] = "Reply-To: Afzendernaam <{$afzender}>";
$headers[ ] = "X-Mailer: PHP/".phpversion();
mail($ontvanger, $onderwerp, $inhoud, implode("\r\n", $headers), "-f".$afzender);

?>

• Create New...