Jump to content

Edit History

Ethorious

Ethorious

Pięknie dziękuje za odpowiedz! Ciesze sie ze kto kolwiek zechciał mnie wysłuchać bo mam z tym dzis dość duży problem. Adres strony to https://www.crafting4you.nl . Otóż jak ustawiam dostep przez smtp tez wyskakuje problem taki jak wkleilem powyzej. Poczte ktora mam zalozoną na domenie to [email protected] oraz [email protected] ani jedna ani druga nie dziala z konfiguracją ktorą do niej wpisuje. Niestety wyskakuje błąd 

Błąd: proszę sprawdzić konfigurację

Connection could not be established with host smtp03.hostnet.nl :stream_socket_client(): unable to connect to tcp://smtp03.hostnet.nl:587 (Connection refused)

email Wyślij wiadomość testową

siedze na tym od rana i nie moge tego naprawić... gosc z hostingu powiedzial mi ze smtp jest zablokowane ale to holender to wcale bym sie nie zdziwil jak gadał głupoty.

Bez nazwy-2.jpg

Bez nazwy-3.jpg

wlaczony tryb debugowania zwraca nastepujace dane:

w zakladce doctrine:

PrestaShopBundle\Entity\Tab

The association PrestaShopBundle\Entity\Tab#tabLangs refers to the owning side field PrestaShopBundle\Entity\TabLang#tab which does not exist. 

Bez nazwy-4.jpg

Bez nazwy-5.jpg

Ethorious

Ethorious

Pięknie dziękuje za odpowiedz! Ciesze sie ze kto kolwiek zechciał mnie wysłuchać bo mam z tym dzis dość duży problem. Otóż jak ustawiam dostep przez smtp tez wyskakuje problem taki jak wkleilem powyzej. Poczte ktora mam zalozoną na domenie to [email protected] oraz [email protected] ani jedna ani druga nie dziala z konfiguracją ktorą do niej wpisuje. Niestety wyskakuje błąd 

Connection could not be established with host smtp03.hostnet.nl :stream_socket_client(): unable to connect to tcp://smtp03.hostnet.nl:587 (Connection refused)

siedze na tym od rana i nie moge tego naprawić... gosc z hostingu powiedzial mi ze smtp jest zablokowane ale to holender to wcale bym sie nie zdziwil jak gadał głupoty.

Bez nazwy-2.jpg

Bez nazwy-3.jpg

wlaczony tryb debugowania zwraca nastepujace dane:

w zakladce doctrine:

PrestaShopBundle\Entity\Tab

The association PrestaShopBundle\Entity\Tab#tabLangs refers to the owning side field PrestaShopBundle\Entity\TabLang#tab which does not exist. 

Bez nazwy-4.jpg

Bez nazwy-5.jpg

Ethorious

Ethorious

Pięknie dziękuje za odpowiedz! Ciesze sie ze kto kolwiek zechciał mnie wysłuchać bo mam z tym dzis dość duży problem. Otóż jak ustawiam dostep przez smtp tez wyskakuje problem taki jak wkleilem powyzej. Poczte ktora mam zalozoną na domenie to [email protected] oraz [email protected] ani jedna ani druga nie dziala z konfiguracją ktorą do niej wpisuje. Niestety wyskakuje błąd 

Bez nazwy-2.jpg

Bez nazwy-3.jpg

Ethorious

Ethorious

Bez nazwy-2.jpg

Bez nazwy-3.jpg

• Create New...