bpkat Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Cześć, na karcie produktu przy cenie (za "brutto") została dodana informacja o czasie dostawy. Potrzebuję edytować tę informację (patrz załącznik), problem w tym, że nie wiem gdzie tego szukać... ma ktoś jakieś pomysły? Sklep na wersji 1.7.2.2. Edited March 11, 2021 by bpkat (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Masz to z modułu Advanced EU Compliance. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Treść tego jest definiowana w ustawieniach konkretnego produktu lub ogólnie dla wszystkich produktów w zakładce Preferencje > Produkty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bpkat Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 Kurde, albo jestem ślepy albo tego tam nie ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Masz włączoną opcje Zezwól na zamawianie produktów których nie ma na stanie. Zobacz jak przelaczysz na Nie i zapiszesz czy ten tekst się pojawi poniżej, ewentualnie możesz go jeszcze mieć z jakiegoś modułu typu GDPR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bpkat Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 (edited) Przestawiłem, nic to nie zmieniło (w razie "W" wyszyściłem cache). Co do modułów to nie widzę, żadnego, który mógłby za to odpowiadać Edited March 11, 2021 by bpkat (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bpkat Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 Człowieku pokłony! Jesteś wielki! Na polskie to moduł "Zgodność z prawem". Ogromne dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bpkat
Cześć, na karcie produktu przy cenie (za "brutto") została dodana informacja o czasie dostawy. Potrzebuję edytować tę informację (patrz załącznik), problem w tym, że nie wiem gdzie tego szukać... ma ktoś jakieś pomysły?
Sklep na wersji 1.7.2.2.
6 answers to this question
Recommended Posts