kuku26 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Am si eu o problema pe care vreau sa prezint, si sa ii rog pe cei care ma pot ajuta sa ma ajute cu niste indicatii.Deci cea ce vreu este ca la plasarea unei noi comenzi pe site,clientul sa nu primeasca sablonul de email "order_confirmation" sa primeasca doar samblonul "preparation" cu continutul setat de mine(este setat deja).Primirea sablonului "'order confirmation"' sa o primesca doar in momentul cand schimb statusul comenzii in ""Shipped""si bineinteles totodata sa primeasca si statusul comenzi ca ''Shiped"'.Precizezi ca vreau acest lucru deoarece exista posibilitatea ca voi sterge din cantitatile (produselor)comandate,datorita stocului disponibil. Si vreau ca clientul sa primeasca doar dupa acest lucru suma finala a comenzi(Comanda confirmata)Sper ca am fost destul de explicit si ati inteles cea ce vreu.In speranta ca ma va ajuta cineva Va Multumesc tuturor de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 din Back Office >> Orders >> Statusesclick pe bifa de la order confirmation ca sa o deactivezi, si dupa schimbarea statusului in Shiped nu cred ca mai e necesar sa primeasca si order confirmation Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuku26 Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Pai tocmai aste e nu vreu sa dezactivez mesajul de order confirmation....vreu ca s aprimesca doar dupa ce schimb in Shiped.Momentan setarea este asa ca primeste inpreuna cu preparation in progres,ce nu stiu este ca de unde sa schimb ordinea lor1:Preparation in progres2:Siped3:order confirmation4:Delivered(status pentru care nu primeste email)setat in momentul de fata.Adica sa primeasca order confirmation doar dupa ce schimb statusul comenzii in Shiped(ca poate mai modific la produse ex:cantitate mai mica..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 pai faci asa:dezactivezi cum ti-am zis mai sus order confirmationsi apoi creezi un state new "my confirmation" si faci tu templateuri din cele existente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuku26 Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Deci am incercat toate modalitatile tot trimite order confirmationNU Trimite (order confirmation) clientului doar in cazul in care anulez optiunea : Ascunde acest status al comenzii pentru client din cadrul "Preparation inprogres"Dar atunci nu trimite nici preparation in progres la o comanda noua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 gata am inteles.deci uite rezolvarea comenteaza liniile astea in classes/Paymentmodule.php if ($orderStatus->send_email AND Validate::isEmail($customer->email)) Mail::Send(intval($order->id_lang), 'order_conf', 'Order confirmation', $data, $customer->email, $customer->firstname.' '.$customer->lastname, NULL, NULL, $fileAttachment); acum nu-ti mai trimite mail cu order confirmation.apoi faci un new order state : My confirmation si pui acolo ce primeai de la order conf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuku26 Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Cum adica sa comentez? sa le modific sau ce?Precizezi ca nu sunt u expert in html Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 // if ($orderStatus->send_email AND Validate::isEmail($customer->email)) // Mail::Send(intval($order->id_lang), 'order_conf', 'Order confirmation', $data, $customer->email, $customer->firstname.' '.$customer->lastname, NULL, NULL, $fileAttachment) deci pui // si un spatiu dupa inainte de fiecare linie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuku26 Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Acuma modific,verific si revin cu rezultModific doar in fata de // if si , // Mail:: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuku26 Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Merge perfect iti multumesc de ajutor iti doresc tot binele din lumesi UN PASTE FERICIT TIE SI CELOR DRAGI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 iti multumesc si UN PASTE FERICIT iti doresc si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts