franekwax Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 (edited) Witam wszystkich, szukałem, czytałem i nadal nic nie wiem. Czy może ktoś podpowiedzieć jak naprawić ten błąd Google pokazuje błąd Element bez nazwy Schemat data-vocabulary.org został wycofany Błędy generuje menu nawigacyjne, kiedy na karcie produktu nie zaznaczę powiązanych kategorii wszystko jest ok. np . główna → sukienki → letnie → krótkie ( pokazuje 2 błędy ) kiedy pominę sukienki i letnie główna → krótkie wszystko jest ok co zrobić, jakaś podpowiedz ? dzięki za pomoc Presta 1.6 Edited March 9, 2021 by franekwax (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doslonce Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Witam, odświeżam. Czy komuś udało się zmienić ustawienia data-vocabulary i może podzielić się jak to zrobić? Ewentualnie ktoś podejmie się zlecenia poprawy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doslonce Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Nikt nie zmierzył się z tym problemem w prestashop 1.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
franekwax
Witam wszystkich,
szukałem, czytałem i nadal nic nie wiem.
Czy może ktoś podpowiedzieć jak naprawić ten błąd
Google pokazuje błąd
Element bez nazwy
Schemat data-vocabulary.org został wycofany
Błędy generuje menu nawigacyjne,
kiedy na karcie produktu nie zaznaczę powiązanych kategorii wszystko jest ok.
np . główna → sukienki → letnie → krótkie ( pokazuje 2 błędy )
kiedy pominę sukienki i letnie
główna → krótkie wszystko jest ok
co zrobić, jakaś podpowiedz ?
dzięki za pomoc
Presta 1.6
3 answers to this question
Recommended Posts