Χρησιμοποιω ενα plugin που φτιαχνει τα url αν εννοεις αυτο λεγοντας οτι εχω πειραξει το schema των url. Κατα τ'αλλα δεν εχω πειραξει κατι αλλο
Στο config του σερβερ τι θα μπορουσα να δω; Εχεις καμια ιδεα;
Ευχαριστω πολυ
Χρησιμοποιω ενα plugin που φτιαχνει τα url αν εννοεις αυτο λεγοντας οτι εχω πειραξει το schema των url. Κατα τ'αλλα δεν εχω πειραξει κατι αλλο
Ευχαριστω πολυ
Χρησιμοποιω ενα plugin που φτιαχνει τα url αν εννοειες αυτο λεγοντας οτι εχω πειραξει το schema των url. Κατα τ'αλλα δεν εχω πειραξει κατι αλλο
Ευχαριστω πολυ
προσπαθει να φτιαξει φακελο με ονομα ολο αυτο _utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=streetwear&order=product.price.desc&fbclid=PAAaY2YCZwJLkkYbuZ17dWlpOD8SCXW5O9IrsssVQQ_8-uguMxo7d5pR2Rld4_aem_AekpjgMNc5H4ukuw4ubXmevVOO0ZXHSMyF7HgBx0wNZBXk8-IF6jKzBn0b07gmtH_6lvBTD36D7J6yI0L--mONkIpILy_E45u7iY47t-ZCnNzEGxbrCK71tQR7LcA2gQYeI
Δηλαδη να γινει ο φακελος profile__utm_source_facebook_utm_medium_ads_utm_campaign_streetwear_order_product_price_desc_fbclid_PAAaY2YCZwJLkkYbuZ17dWlpOD8SCXW5O9IrsssVQQ_8_uguMxo7d5pR2Rld4_aem_AekpjgMNc5H4ukuw4ubXmevVOO0ZXHSMyF7HgBx0wNZBXk8_IF6jKzBn0b07gmtH_6lvBTD36D7J6yI0L_mONkIpILy_E45u7iY47t_ZCnNzEGxbrCK71tQR7LcA2gQYeI
κουλο??
δεν καταλαβαινει να χωρισει τα & ας πουμε σε υποφακελους