Vulcan163 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Zdravím, dá se prosím nějak přidat položka IČO do formuláře k přidání nové adresy ? Mám tam momentálně jen DIČ. Nicméně v administraci položka IČO je ale potřebuji, aby ji zákazník vyplnil v adrese. Nicméně v administraci položka IČO je Předem děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Používám tenhle modul a spokojenost.https://psmoduly.cz/uprava-objednavky-pridani-icdic-odstraneni-datum-narozeni-osloveni-alias-a-spousta-dalsiho-35/prestashop-1-7.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKC Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Zdravím, Podařil se vám nějak problém IČO dořešit? Taky bych ho potřeboval 😞 díky LKC Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Koupil jsem ten modul. Možná by se dalo přejmenovat DIČ na IČ, nedávat to jako povinné pole ale otázka je, jak by to vypadalo na faktuře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spouter Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 verze 1.7 má IČ i DIČ. I verze 1.6 měla IČ - pole se v originále jmenuje "dni" a je nutné jej přidat u dané země tj. ČR do formátu adresy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKC Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 1 hour ago, Spouter said: verze 1.7 má IČ i DIČ. I verze 1.6 měla IČ - pole se v originále jmenuje "dni" a je nutné jej přidat u dané země tj. ČR do formátu adresy. Mám verzi 1.7.6.7 a prostě to ICO nemůžu najít 😞 Jenom DIC můžete mě prosím nasmerovat ?? díky LKC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spouter Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Mám 1.7.8.1, tak nevím jestli je to stejné: Mezinárodní -> Lokace Poté záložka "Země" tam najít "Česká republika" a "Upravit" Následně na detailu země je box "Formát adresy" do toho boxu se musí přidat "dni". Když pole přidáš před "vat_number" tak první budeš mít v registračním formuláři IČ a poté DIČ. //* Jinak bývá zvykem, že si na foru všichni tykají... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKC Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 19 hours ago, Spouter said: Super, zafungovalo to :-) S tykáním se polepším :-) díky LKC Mám 1.7.8.1, tak nevím jestli je to stejné: Mezinárodní -> Lokace Poté záložka "Země" tam najít "Česká republika" a "Upravit" Následně na detailu země je box "Formát adresy" do toho boxu se musí přidat "dni". Když pole přidáš před "vat_number" tak první budeš mít v registračním formuláři IČ a poté DIČ. //* Jinak bývá zvykem, že si na foru všichni tykají... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts