Pavel Radvan Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Mám problém při registraci zákazníků. Jde o novou instalaci verze 1.7.7.2. Při vyplnění formuláře pro registraci zákazníka se po odeslání nic neděje a systém chce zadat registraci znovu. Registrace pak nefunguje. Věděl by někdo co s tím ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Bude potřeba v nastavení 》výkon zapnout debug mód. Znovu vytvořit novou registraci a v případě zobrazení chyby, celou hlášku a případně i screen nahrát sem do fóra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel Radvan Posted March 6, 2021 Author Share Posted March 6, 2021 Dobrý den, děkuji za reakci. Problém už je vyřešený. Byly tam útoky na formulář a na web zákazníka. Nový shop už je znovu v běhu. Navíc na hostingu jsem nahodil php 7.2, které pro prestashop 1.7.7.2 lepší než původní php 7.4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel Radvan Posted March 6, 2021 Author Share Posted March 6, 2021 Ještě dodávám - použil jsem pak zakoupený modul Security Pro, který se stará o lepší bezpečnost webu, prestashopu a formulářů. Tím je to asi za vyřešené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts