kusmirpl Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Potrzebuję najlepiej wyłączyć wskazany na zdjęciu moduł lub najlepiej go przetłumaczyć, szukam już dobrych kilka dni jednak żadne porady i wskazówki nie pomagają. Niby wskazuje ten moduł ale nigdzie go w tłumaczeniach ani na serwerze nie mogę znaleźć a naprawdę wszędzie szukałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaerv Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Włącz tryb debugowania. Wtedy w html pokażą się zakomentowane ścieżki do poszczególnych modułów. Sprawdź jak nazywa się ten moduł, a potem albo go wyłącz albo przetłumacz. Jeżeli nie znajdziesz go nadal, to wtedy przez ftp usuń folder z modułem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusmirpl Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 Dziękuję za informację włączyłem debugowanie i nigdzie nie mogę znaleźć tego modułu. Ani w preście ani na ftp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaerv Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Pokaż jeszcze raz HTML tego modułu z włączonym debugowaniem, tak jak w pierwszym poście. Powinna być gdzieś napisana ścieżka do pliku. Ewentualnie to nie jest moduł tylko kod wpisany w szablon, ale wątpię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusmirpl Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 wszystkodosprzatania.net to ta strona Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusmirpl Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusmirpl Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 Problem rozwiązany, tak jak pisałeś w pliku szablonu było do tłumaczenia. Dziękuję za cenną wskazówkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaerv Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Żaden problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts