atasoyhk Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 (edited) Merhaba, Stokta olmayan ürün için stoğa girince haber ver maili atırabilyoruz. Fakat benim yapmaya çalıştığım. Eğer Ürün stokta yoksa Örnek bilgi al butonu olacak ve ona tıkladığımda site yöneticisine mail atacak. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? Edited March 3, 2021 by atasoyhk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Selamlar, Bu gibi durumlarda Module Addons üzerinden hazır modüllere bakabilirsiniz. Eğer aradığınız çözümü tam olarak bulamazsanız, özelden ulaşın bakalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 On 3/3/2021 at 9:18 AM, atasoyhk said: Merhaba, Stokta olmayan ürün için stoğa girince haber ver maili atırabilyoruz. Fakat benim yapmaya çalıştığım. Eğer Ürün stokta yoksa Örnek bilgi al butonu olacak ve ona tıkladığımda site yöneticisine mail atacak. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? öyle modüller var ama pek istediğiniz gibi değil bunları özel olarak yazabiliriz yada yazdırabilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
atasoyhk Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 Merhaba, ilk olarak cevaplar için teşekkürler. Ben o dönem iş acil olduğu için şöyle bir çözüm ürettim. belki başka arkadaşlarada lazım olursa uygulayabilirler. ilk olarak contact form 7 eklentisini kurdum oradan bir form oluşturdum ve tıklanınca popup olarak açılacak şekilde ayarladım. Sonrasında Stok geldiğinde haber ver butonun olduğu yere aldığım kısayol scriptinini yapıştırdım ve display: none özelliğiyle orjinal kayıt formunu gizledim. böylece istediğim oldu. Çok uzun zamandır sorunsuz kullanıyorlar. https://prnt.sc/20c8zrd https://prnt.sc/20c8x5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts