baady92 Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 (edited) Cześć, Chciałbym ustawić wysyłkę na terenie Polski za 15 PLN. Poza Polska, ale na terenie UE - 60 zł Próbuje to robić strefami, ale jak wyłączę Polskę w Europie to wyłącza mi się w strefie Polska. Dodam, że mam włączoną geolokalizację. Orientuje się może ktoś jak to zrobić, aby miało ręce i nogi ? Z góry bardzo dziękuje! Wersja PrestaShop: 1.7.5.1 Edited February 24, 2021 by baady92 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Z tego co pamiętam to kraj może należeć do jednej strefy, nie należy go więc wyłączać tylko po prostu przypisać do odpowiedniej strefy. Spokojnie takie coś można ogarnąć strefami, standardowa procedura Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 baady92 Posted February 24, 2021 Author Share Posted February 24, 2021 6 minutes ago, Daresh said: Z tego co pamiętam to kraj może należeć do jednej strefy, nie należy go więc wyłączać tylko po prostu przypisać do odpowiedniej strefy. Spokojnie takie coś można ogarnąć strefami, standardowa procedura chyba mam. Kojarzysz gdzie się ustawiało wybór kraju ?: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
baady92
Cześć,
Chciałbym ustawić wysyłkę na terenie Polski za 15 PLN.
Poza Polska, ale na terenie UE - 60 zł
Próbuje to robić strefami, ale jak wyłączę Polskę w Europie to wyłącza mi się w strefie Polska.
Dodam, że mam włączoną geolokalizację.
Orientuje się może ktoś jak to zrobić, aby miało ręce i nogi ?
Z góry bardzo dziękuje!
Wersja PrestaShop: 1.7.5.1
Edited by baady92 (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts