kusmirpl Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Poproszę o pomoc w tłumaczeniu szukam szukam i nic na stronie głównej nie mogę dojść które to moduły: 1. 2. jak zrobić aby w tym miejscu pojawiała się cena brutto? I gdzie zrobić tłumaczenia top sellers i przycisk all best sellers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kusmirpl Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 strona to wszystkodosprzatania.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Thommen Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Jaki ciąg znaków chcesz przetłumaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kusmirpl Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Chodzi mi dokładnie o zaznaczone pola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Thommen Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Zapewne szukałeś ciągów w panelu administracyjnym PrestaShop w dziale Międzynarodowy → Tłumaczenia. Jeśli tak to przeszukaj ciągów w plikach, w linux wykonujesz to grep -lir 'new arrivals'. Ukażą Ci się pliki, w których zawarty jest ciąg. wybierz odpowiedni plik (za pomocą footprint HTML, testowania zmian) i nanieść zmiany w plikach *.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kusmirpl Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Próbowałem tą metodą szukać na serwerze i niestety nieskutecznie, najlepiej jakbym się dokładnie dowiedział jak nazywa się moduł który odpowiada za te pola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Thommen Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 1 hour ago, kusmirpl said: najlepiej jakbym się dokładnie dowiedział jak nazywa się moduł który odpowiada za te pola? Podałem powyżej receptę Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 @kusmirpl Proszę umieszczać posty w odpowiednich sekcjach językowych ponieważ to już któryś Twój post który przenoszę z sekcji angielskiej do polskiej, a możesz kiedyś trafić na moderatora który nie będzie na tyle wyrozumiały i np. takie posty zostaną usunięte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Raczej bym się kierował ku modułowi ze szablonu. Coś ala "New products" tab. Ale racze proste do znalezienia. W razie W napisz na priva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kusmirpl
Poproszę o pomoc w tłumaczeniu szukam szukam i nic na stronie głównej nie mogę dojść które to moduły:
1.
2. jak zrobić aby w tym miejscu pojawiała się cena brutto? I gdzie zrobić tłumaczenia top sellers i przycisk all best sellers?
8 answers to this question
Recommended Posts