endrju555 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Dzień dobry Biała strona i brak możliwości wejścia do panelu admina, też biało. Error 500 i po włączeniu Debug: Fatal error: 'continue' not in the 'loop' or 'switch' context ... ..../posmegamenu/posmegamenu.php on line 618 W tym wypadku teoretycznie odsyła do modułu, który nie był ruszany. W zasadzie poza obsługą zamówień,nic nie było zmieniane od dawna. Czy ktoś może pomóc w rozwiązaniu problemu? Kiedyś ten błąd pojawił się z tego co pamiętam w związku z hasłem do.... poczty email. Nie jestem pewien jak teraz go naprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Sprawdzałeś czy w tym pliku faktycznie wszystko jest ok? Dodatkowo warto sprawdzić czy nie było jakichś zmian na serwerze, zazwyczaj problem leży po stronie cache lub wersji php jak nikt nic nie zmieniał ale sie popsuło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endrju555 Posted February 17, 2021 Author Share Posted February 17, 2021 W zasadzie wywalając na chwilę ten plik (to jest plik menu) strona się odpala, ale tylko bannery i stopka.... Panel admina nadal nie Strona dziś działała, a przestała 2 godziny temu. Jedynie ja i moja żona mamy do niej dostęp, a nie dokonywaliśmy dziś w ciągu dnia absolutnie żadnych zmian. Nie umiem na chwilę obecną nic poradzić na ten problem:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Sprawdziłeś czy nie zmieniła się wersja php na serwerze? Wklej funkcje z tego pliku która zawiera się w liniach błędu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endrju555 Posted February 17, 2021 Author Share Posted February 17, 2021 (edited) Zmiana wersji PHP na 7.0 rozwiązała problem. Oczywiście tylko tymczasowo, bo mam Prestę w wersji 1.6 i stąd problemy z nowym PHP. Czas na upgrade Edited February 17, 2021 by endrju555 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
endrju555
Dzień dobry
Biała strona i brak możliwości wejścia do panelu admina, też biało. Error 500 i po włączeniu Debug:
Fatal error: 'continue' not in the 'loop' or 'switch' context ... ..../posmegamenu/posmegamenu.php on line 618
W tym wypadku teoretycznie odsyła do modułu, który nie był ruszany. W zasadzie poza obsługą zamówień,nic nie było zmieniane od dawna.
Czy ktoś może pomóc w rozwiązaniu problemu?
Kiedyś ten błąd pojawił się z tego co pamiętam w związku z hasłem do.... poczty email. Nie jestem pewien jak teraz go naprawić
4 answers to this question
Recommended Posts