lordshop Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Δυσκολεύομαι να βρω εξειδικευμένους επαγγελματίες που ασχολούνται αποκλειστικά με εγκαταστάσεις Prestashop για τεχνική υποστήριξη, επίλυση προβλημάτων και άλλες υπηρεσίες στο eshop μου. Ανοίγω το νήμα -όχι για διάλογο- αλλά ο καθένας που προσφέρει τεχνική υποστήριξη Prestashop να αυτοπαρουσιαστεί, δίνοντας στοιχεία επαφής, περιοχή, το website του, ώστε να υπάρχει και επαγγελματική συνεργασία των μελών της κοινότητας. Edited February 17, 2021 by lordshop (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Καλησπέρα φίλε μου. Καθώς απαντώ μερικές φορές σε ερωτήσεις στο φορουμ και βοηθάω όπως μπορώ δεν θέλω θα θεωρηθεί ψάρεμα πελατών γι'αυτό και δεν αναφέρω πουθενά τα επαγγελματικά μου στοιχεία. Για κάποια πιο σύνθετα προβλήματα ή και για ολοκληρωμένες υπηρεσίες όμως μπορώ να εξυπηρετήσω και επαγγελματικά. Edited February 18, 2021 by Prestan0ob (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts