sanctusmob Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Καλημέρα, Έχει ασχοληθεί κανείς για presta? Για όποιον δεν ξέρει τι είναι. Είναι τρόπος πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα μέσω ebanking. Σενάριο: Στο checkout ο πελάτης επιλέγει τραπεζικό έμβασμα μέσω IRIS, γίνετε redirect στο payment gateway (από ότι έχω δει το προσφέρουν Εθνική και Πειραιώς) , στο payment gateway επιλέγει μία από τις 4 γνωστές τράπεζες (Alpha, NBG, Eurobank, Piraeus) που έχει ebanking και θέλει να κάνει την πληρωμή, γίνετε redirect στην τράπεζα, κάνει login στο ebanking ο πελάτης και του βγάζει έτοιμη την πληρωμή. Μετά την πληρωμή γυρίζει πίσω στο eshop του εμπόρου με πληρωμένη την παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonyKapa Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Κανένα update με το θέμα αυτό έχουμε? Έχει βρει κάποιος πως γίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Πλέων μέσα από το module για πληρωμές με κάρτα της Viva payments, έχεις την επιλογή να πληρώσεις και με IRIS . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonyKapa Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Μπορείς να δώσεις το link του module παρακαλώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 2 minutes ago, TonyKapa said: Μπορείς να δώσεις το link του module παρακαλώ? Αυτό δεν παίζει ρολο από το module, είναι υπηρεσία που παρέχει πλέων στους πελάτης η VIVA payments. Ότι module και να βάλεις που κανει σύνδεση με την viva θα παίξει. Το module για την σύνδεση με την Viva το παρέχει δωρεάν η ιδια η viva. https://developer.vivawallet.com/plugins/prestashop-standard-checkout/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 Αυτό δεν ισχύει. To IRIS στην viva παίζει με το redirect (που κάνει το παλιό το module). To καινούριο που έστειλες δεν παίζει με redirect και είναι μόνο για πληρωμές με κάρτα μέσα στο eshop, Οπότε δεν έχεις IRIS, Apple Pay, Google Pay, Paypal και ότι άλλο έχουν. Η έκδοση που χρειάζεται είναι η Vivawallet v1.7.8 - by Viva Wallet. Υπήρχε στο github αλλά τώρα δεν μπορώ να την βρω... 1 minute ago, Site-View said: Αυτό δεν παίζει ρολο από το module, είναι υπηρεσία που παρέχει πλέων στους πελάτης η VIVA payments. Ότι module και να βάλεις που κανει σύνδεση με την viva θα παίξει. Το module για την σύνδεση με την Viva το παρέχει δωρεάν η ιδια η viva. https://developer.vivawallet.com/plugins/prestashop-standard-checkout/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 10 minutes ago, sanctusmob said: Αυτό δεν ισχύει. To IRIS στην viva παίζει με το redirect (που κάνει το παλιό το module). To καινούριο που έστειλες δεν παίζει με redirect και είναι μόνο για πληρωμές με κάρτα μέσα στο eshop, Οπότε δεν έχεις IRIS, Apple Pay, Google Pay, Paypal και ότι άλλο έχουν. Η έκδοση που χρειάζεται είναι η Vivawallet v1.7.8 - by Viva Wallet. Υπήρχε στο github αλλά τώρα δεν μπορώ να την βρω... Εγω σε πελάτη που το δοκίμασα με το module του 01generetor παίζει κανονικά το IRIS. Κάναμε ολες τις δοκιμές και παίζει άψογα. Με της viva το module δεν το εχω δοκιμάσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 13 minutes ago, sanctusmob said: Αυτό δεν ισχύει. To IRIS στην viva παίζει με το redirect (που κάνει το παλιό το module). To καινούριο που έστειλες δεν παίζει με redirect και είναι μόνο για πληρωμές με κάρτα μέσα στο eshop, Οπότε δεν έχεις IRIS, Apple Pay, Google Pay, Paypal και ότι άλλο έχουν. Η έκδοση που χρειάζεται είναι η Vivawallet v1.7.8 - by Viva Wallet. Υπήρχε στο github αλλά τώρα δεν μπορώ να την βρω... Δες και το smart check out , αυτο τα εχει ολα https://developer.vivawallet.com/plugins/prestashop-smart-checkout/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 Ότι module είναι με redirect έχει όλους τους τρόπους πληρωμής που έχουν γίνει setup στην viva, είτε το module είναι της viva είτε από τρίτο. Αυτό το module που έχει τώρα στα addons που το έχει κάνει η viva δεν είναι με redirect προς το παρόν. Είναι σε διαδικασία που θα το ενημερώνουν (εδώ και μήνες βέβαια...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Τότε ας γίνει αγορά του module του 01 generetor που κάνει redirected και παίζει το Iris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Official viva module με redirect https://developer.vivawallet.com/plugins/prestashop-smart-checkout/ και το χωρίς redirect https://developer.vivawallet.com/plugins/prestashop-standard-checkout/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Το είχα βάλει και από πάνω το smart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonyKapa Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Δοκίμασα το Smart Checkout το official και δουλεύει κανονικά με ελληνικές κάρτες, όμως με Revolut apple pay και IRIS μετά την πληρωμή κάνει redirect στη login σελίδα του eshop μου. Η παραγγελία δε καταχωρείτε στο eshop ομως τα λεφτά τραβιούνται κανονικά. Καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YanK1973 Posted January 18 Share Posted January 18 Aν εχει καποιος εμπερια με την διασυνδεση του viva Smart Checkout module με την viva θα ηθελα να επικοινωνησει μαζι μου με pm ή εδω καθως δεν μπορω να το κανω να συνδεθει (συγκεκριμενα δεν μπορει να κανει webhooks και το hosting μου λεει οτι το error δεν ειναι απο τη μερια του σερβερ) γιατι απο το support του module δεν βοηθανε ιδιαιτερα. Εννοεται με το αζημιωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted January 18 Share Posted January 18 Όσες φορές το προσπάθησα δεν έπαιξε. Βάζεις το module του 01generator φτιάχνεις μια πηγή στο διαχειριστικό του viva και παίζει αμέσως απροβληματιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YanK1973 Posted January 18 Share Posted January 18 3 hours ago, Site-View said: Όσες φορές το προσπάθησα δεν έπαιξε. Βάζεις το module του 01generator φτιάχνεις μια πηγή στο διαχειριστικό του viva και παίζει αμέσως απροβληματιστα. Καταλαβα, εχω παθει το ιδιο με το επισημο (και free) Stripe και τελικα επαιξε αμεσως μονο με επι πληρωμη module.. Aυτο που προτεινεις ειναι smart checkout, ιδιο δηλαδη με το "επισημο"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted January 18 Share Posted January 18 1 minute ago, YanK1973 said: Καταλαβα, εχω παθει το ιδιο με το επισημο (και free) Stripe και τελικα επαιξε αμεσως μονο με επι πληρωμη module.. Aυτο που προτεινεις ειναι smart checkout, ιδιο δηλαδη με το "επισημο"; Ναι κανονικα και παιζει μια χαρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted March 8 Share Posted March 8 On 1/18/2024 at 7:01 PM, YanK1973 said: Aν εχει καποιος εμπερια με την διασυνδεση του viva Smart Checkout module με την viva θα ηθελα να επικοινωνησει μαζι μου με pm ή εδω καθως δεν μπορω να το κανω να συνδεθει (συγκεκριμενα δεν μπορει να κανει webhooks και το hosting μου λεει οτι το error δεν ειναι απο τη μερια του σερβερ) γιατι απο το support του module δεν βοηθανε ιδιαιτερα. Εννοεται με το αζημιωτο. Καλησπέρα Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Έχεις βρει λύση σε αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 9 Share Posted March 9 Μην πεδευεστε με το μαμά module, αγοραστε το module του 01generaror και παίζει σε ένα λεπτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted March 9 Share Posted March 9 6 minutes ago, Site-View said: Μην πεδευεστε με το μαμά module, αγοραστε το module του 01generaror και παίζει σε ένα λεπτό. υπαρχει καποιο λινκ να το δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 9 Share Posted March 9 Μέσα στα addons άμα ψάξεις για viva payments το βγάζει ή στο site του 01generator.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted March 9 Share Posted March 9 5 minutes ago, Site-View said: Μέσα στα addons άμα ψάξεις για viva payments το βγάζει ή στο site του 01generator.com Οκ το βρήκα στο site του Ξέρεις να μου πεις ποια η διαφορά σε αυτή τη ρύθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted March 9 Share Posted March 9 Γράφει στο manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts