Jump to content

Edit History

bananaduo

bananaduo

Witam serdecznie, 

po imporcie produktów ( codziennie ok. godziny 12 ) od dystrybutora , następuje nadpisanie cen które wcześniej zmieniałem na inne. Czy jest możliwość ustawienia swoich cen na stałe , żeby nie zmieniały się po imporcie? Jest opcja ustawienia rabatu ale wtedy na mojej stronie w karcie produktu stara cena jest przekreślana i wyświetlana nowa ( jako rabat ) . Czy da się to zrobić inaczej?

Pozdrawiam :)

bananaduo

bananaduo

Witam serdecznie, 

po imporcie produktów ( codziennie ok. godziny 12 ) od dystrybutora , następuje nadpisanie cen które wcześniej zmieniałem na inne. Czy jest możliwość ustawienia swoich cen na stałe , żeby nie zmieniały się po imporcie? Jest opcja ustawienia rabatu ale wtedy na mojej stronie w karcie produktu stara cena jest przekreślana i wyświetlana nowa ( jako rabat ) . Czy da się to zrobić inaczej?

Drugie pytanie , chciałbym wprowadzić znaczące zmiany w wyglądzie skórki ale na głównej stronie. Mam zamiar to rozwiązać w ten sposób : edytowanie skórki w przeglądarce przy pomocy Amino: Live CSS . Następnie wklejenie tego kodu w plik który ściągamy z Presty do dokonywania zmian. Ale już na samym początku natykam na problemy typu : jak wykonać import czcionki w .css ? Bo głownie mam dostęp do css.

Pozdrawiam :)

• Create New...