Grzegorz Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) Witam tak jak w temacie świeżo zainstalowany sklep przy próbie edycji lub dodania nowego produktu otrzymuję taki błąd. Odinstalowałem już wszystkie możliwe moduły. Czy ktoś już może ten temat przerabiał? Edited February 12, 2021 by Grzegorz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 Witam, czy naprawdę nikt się nie spotkał z tym problemem próbuję różnych rozwiązań jak na razie bez efektu. Wszystko działa oprócz tego problem jest na wszystkich dostępnych szablonach. Wersję php mam ustawioną na 7.2. Jak by ktoś wiedział gdzie szukać rozwiązania to byłbym wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Masz ten plik na serwerze? Sprawdź chmody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 Tak mam to na serwerze pod domeną evomarket.pl , plik catalog.html.twig oryginalnie miał chmod na 644 zmieniłem na 755 ale to nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 Mam to chodziło o plik combinations.html.twig po prostu go nie było. Musiał się nie skopiować na serwer. Mimo wszystko dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts