Ravau Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Witam Mam pytanie czy jest na forum jakaś osoba która pomogła by mi rozwiązać kilka problemów w moim sklepie. Chciał bym potraktować to jak naukę a nie dać zrobić i po zawodach. Jestem laikiem w kwestii IT ale założyłem i wstępnie przygotowałem sklep do działania. Potrzebuję mieć kontakt do osoby z którą mógłby porozmawiać i doprowadzić sklep do mojego zamierzonego wyglądu i funkcjonalności. W zamian mogę zaoferować jakieś skromne wynagrodzenie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 On 2/12/2021 at 12:23 PM, Ravau said: Witam Mam pytanie czy jest na forum jakaś osoba która pomogła by mi rozwiązać kilka problemów w moim sklepie. Chciał bym potraktować to jak naukę a nie dać zrobić i po zawodach. Jestem laikiem w kwestii IT ale założyłem i wstępnie przygotowałem sklep do działania. Potrzebuję mieć kontakt do osoby z którą mógłby porozmawiać i doprowadzić sklep do mojego zamierzonego wyglądu i funkcjonalności. W zamian mogę zaoferować jakieś skromne wynagrodzenie . Zapytaj tutaj: https://www.prestashop.com/forums/forum/227-polskie-forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Przeniosłem do Polskiej sekcji forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravau Posted February 17, 2021 Author Share Posted February 17, 2021 oglądałem sklep prawie zrobiony ale potrzebuję chyba indywidualnej pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 2 hours ago, Ravau said: oglądałem sklep prawie zrobiony ale potrzebuję chyba indywidualnej pomocy Pytaj, od tego jest forum. Czasami problemy mają poste rozwiązania. Napisz na priv, jeśli masz z czymś problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts