Jump to content
  • 0

Potrzebuję stworzyć stronę informacyjną w prestashop - coś jakby menu z produktami ale jednak ma to być strona z opisami

_luk

Question

Tak jak w temacie mam sklep na prestashop i potrzebuję stworzyć sobie coś w stylu wizytówki z produktami, chciałbym zrobić sobie rozwijane menu tak jak tworzy się menu z produktami, ale mają tam być strony opisowe, chciałbym uzyskać strukturę menu na zasadzie:

1 - Produkty
1.1 - Okna
1.1.1 - PVC
1.1.2 - Drewniane
1.2 - Drzwi
1.2.1 - Wewnętrzne
1.2.1.1 - Drewniane
1.2.1.2 - Stalowe
1.2.2 - Zewnętrzne
1.2.2.1 - Płytowe
1.2.2.2 - Drewniane
1.3 Bramy
1.3.1 - Rozwierne
1.3.2 - Uchylne
1.3.3 - Rolowane
1.3.4 - Segmentowe

Może ktoś polecić jakiś dobry moduł? Próbowałem zrobić to na CMS jednak nie uzyskam w 100% takiej opcji jaka mnie interesuje.

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
13 minutes ago, endriu107 said:

W stronach cms możesz uzyskać strukturę drzewa wystarczy tworzyć odpowiednie kategorie stron.

Tak można, tylko jak utworzę sobie Kategorię to albo nie znalazłem albo nie da się edytować strony kategorii, i w menu wyświetla mi się tylko nazwa kategorii oraz lista stron w danej kategorii, a jednak chciałbym aby strona kategorii wyglądała tak jak sam sobie ją zaprojektuję, a nie lista podstron w danej kategorii.

• 0

Nie ma czegoś takiego jak strona kategorii, kategoria to tylko kontener dla stron w którym są printowane podkategorie i strony. Jakbyś chciał aby można to było edytować i dodawać treści to dodatkowym modułem o ile taki jest albo spróbować rozbudować i wykorzystać np. pole opis do umieszczania tekstu a sam układ strony pod siebie przebudować.

• 0

5 minutes ago, endriu107 said:

Tak, możesz ukryć w css ponieważ body ma zawsze id strony, lub warunkiem w pliku tpl możesz sprawdzić na jakiej jesteś stronie i na tej podstawie ukryć.

Dziękuję, takie coś mi wystarczy :)