freelancer1984r Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Witam wszystkich! Tworzę po raz pierwszy stronę restauracji i mam problem następujący: chcę utworzyć produkt z własną dostawą bez opcji wysyłki czyli bez wagi rozmiarów itp.. Po prostu: -produkt -opis -cena Jeśli tak chcę zrobić wyświetla że muszę uzupełniać opcje odstawy i wysyłki. Jak to ominąć? Help.. dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Tworząc produkt Presta nie wymaga, abyś podawał rozmiar czy wagę, używasz opcji prostego produktu. Do przewoźników dodajesz siebie jako dostawcę i tyle, reszta idzie w takim schemacie jak masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 freelancer1984r Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 Ok spróbuję. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 freelancer1984r Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 Niestety nie wychodzi... nie wiem co robię źle.. załączam screena. Ok spróbuję. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Widzę tutaj fundamentalne błędy, upewnij się, że masz wersję PHP przynajmniej 7.0, ale nie większą niż 7.3. Nazwa produktu nie może pozostać pusta - to jest element wymagany, nic więcej nie powinno być wymagane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 freelancer1984r Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 Serwer mam na nazwa pl więc sprawdzę jaka wersja PHP A co do nazwy produktu nawet po jej wpisaniu nic się nie zmienia te same błędy wyskakują żeby uzupełnić resztę rzeczy czyli waga itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 freelancer1984r Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Dalej nie działa. Czy ktoś coś może pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Zmieniłeś wersję PHP i dalej nic? Spróbuj jeszcze debuga włączyć i wtedy zobaczyć. Dla mnie to jest tutaj coś nie tak z plikami od początku, bo wygląda Presta na rozjechaną, jeżeli chcesz mogę zerknąć na to prywatnie - skontaktuj się ewentualnie mailowo jak zostaniesz przyparty do muru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 freelancer1984r Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Jeśli będziesz tak uprzejmy i mi to sprawdzisz podam CI namiary do logowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
freelancer1984r
Witam wszystkich!
Tworzę po raz pierwszy stronę restauracji i mam problem następujący:
chcę utworzyć produkt z własną dostawą bez opcji wysyłki czyli bez wagi rozmiarów itp..
Po prostu:
-produkt
-opis
-cena
Jeśli tak chcę zrobić wyświetla że muszę uzupełniać opcje odstawy i wysyłki.
Jak to ominąć? Help.. dziękuję
8 answers to this question
Recommended Posts