Jump to content

Edit History

SUMDO

SUMDO

Dzień dobry,

tworzę właśnie swój pierwszy sklep Prestashop. Jestem kompletnie zielony. Miałbym pytanie:

Sprzedaję kubki z logiem dla firm. Oczywiście nikt nie będzie ich kupował pojedynczo. I tu pojawia się problem. Bo o ile sprzedając do 72 kubków, mogę uzyskać tę samą cenę wysyłki, o tyle w przypadku większej liczby np. 144, czy 1000, cena wysyłki jest większa. Jak to ustawić, żeby np. powyżej 72 kubków cena wysyłki zwiększała się o określoną kwotę?

Będę ogromnie wdzięczny za pomoc :)

SUMDO

SUMDO

Dzień dobry,

tworzę właśnie swój pierwszy sklep Prestashop. Jestem kompletnie zielony. Miałbym pytanie:

Sprzedaję kubki z logiem dla firm. Oczywiście nikt nie będzie ich kupował pojedynczo. I tu pojawia się problem. Bo o ile sprzedając do 72 kubków, mogę uzyskać tę samą cenę wysyłki, o tyle w przypadku większej liczby np. 144, czy 1000, cena wysyłki jest większa. Jak to ustawić, żeby np. powyżej 72 kubków cena wysyłki zwiększała się o określoną kwotę?

SUMDO

SUMDO

Dzień dobry,

tworzę właśnie swój pierwszy sklep Prestashop. Jestem kompletnie zielony. Miałbym trzy pytania:

1 (najważniejsze):

2.

Ustawiłem cennik ( załącznik). Chciałbym jednak, żeby cennik wyglądał jakoś tak:

1-12 9,90 zł

12-36 8,90 zł itd....

Jak to zrobić?

3.

Chciałbym powiększyć czcionkę ceny na karcie produktu. Cena jest mało widoczna. Jak to zrobić?

4.

Chciałbym, żeby opis był pod zdjęciami. Za bardzo to wszystko jest upchane po prawej. Jak to zrobić?

5.

Jak zrobić, żeby pojawiała się najniższa cena netto?

Rabaty ilościowe (załącznik).png

• Create New...