Netteria.NET Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) Witam Jak zbudować albo dodać select z kategoriami na stronie w .tpl Jest jakiś hook albo zmienna globalna? Bo coś nie mogę znaleźć. Muszę wstawić na stronie rozwijalny select i po wybraniu w nim kategorii aby mnie przenosiło właśnie do niej w sklepie. Z góry dzięki za podpowiedz i pozdrawiam Sławek Edited February 2, 2021 by Netteria.NET (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Myślę, że za darmo ciężko będziesz miał taką odpowiedź na Polskim forum dostać, ale nakreślę Ci, jak ja bym to widział. Bierzesz pomoc z modułu blockcategories, tworzysz selecta, gdzie opcje mają value z $category.id Piszesz custom JS, który będzie brał te ID i po kliknięciu na nie przekierowywał, .htaccess załatwi resztę i uzupełni poprawnie link. Myślę, że tak by było dobrze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Netteria.NET
Witam
Jak zbudować albo dodać select z kategoriami na stronie w .tpl
Jest jakiś hook albo zmienna globalna? Bo coś nie mogę znaleźć.
Muszę wstawić na stronie rozwijalny select i po wybraniu w nim kategorii aby mnie przenosiło właśnie do niej w sklepie.
Z góry dzięki za podpowiedz i pozdrawiam
Sławek
Edited by Netteria.NET (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts