maildemon Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Zdravim.Mam maly problem a asi jsem pretazeny, pac nevidim reseni. Potrebuju pridat do bloku muj ucet jednu stranku, kde muzu vytvorit neco jako "uzivatelsky ucet (= kam muzu zakaznikovi virtualne nabijet penize). Melo by to byt pod heslem pouze po prihlaseni (tak jak je treba historie objednavek a samozrejme pro kazdeho zakaznika jiny stav uctu). Muzete mi prosim poradit?Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Pokud to ma byt vernostni program, tak staci nainstalovat prislusny modul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maildemon Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Svym zpusobem ma. Ten modul jsem zkousel ale bohuzel mi nevyhovuje. Stacilo by mi to pridani stranky a pro me by byl problem asi vyresen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Nevim o tom, ze by bylo mozne pridavat stranky do "muj ucet" podobne jako napr. CMS stranky. Asi by slo vyuzit treba toho vernostniho modulu jako pridane stranky a upravit preklady a obsah stranky (tpl soubory) podle potreby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maildemon Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Zkusim to nejak vykutit. Kazdopadne diky za snahu.=o)Kdyby nekoho neco napadlo, rad uvitam rady. =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts