artkrk Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Witam, czy ktoś wiek jak edytować lub usunąć ten napis w załączniku zaznaczony na czerwono, Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Netteria.NET Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Nie pamiętam już jak to jest dokładnie w starych wersjach presty ale poszukaj może w ustawieniach wysyłki czy dostawcach bo tam powinno być coś takiego jak czas dostawy. I pewnie jak tam wyłączysz albo wyedytujesz albo zmienisz to zmieni Ci się na tej karcie. Ostatecznie jak chcesz wyłączyć to też możesz podejrzeć w źródle jaki ten blok ma identyfikator albo klasę i w css używanej templatki dać po prostu display:none. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artkrk Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 dzięki za info, w ustawieniach jest czas 24/48h, a i tak wyświetla coś innego, w preferencjach to samo. Ale idąc za powyższą radą w źródle znalazłem coś takiego <div class="aeuc_delivery_label"> i pod tym ten nieszczęsny napis ( Dostawa: 3 do 6 tygodni ) . Pokieruj mnie jak laika gdzie na serwerze (w którym katalogu) to znaleźć i edytować na display:none Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Jest to informacja z modułu Advanced EU compliance, może się nazywać inaczej np. officjal gdpr compliance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artkrk Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 On 1/29/2021 at 3:45 PM, endriu107 said: Jest to informacja z modułu Advanced EU compliance, może się nazywać inaczej np. officjal gdpr compliance. ok, jestem w katalogu sklep / modules / advancedeucompliance i dalej nie wiem gdzie szukać pliku do edycji, jak możesz to pokieruj mnie dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Po co chcesz to edytować zmieniając pliki? Nie lepiej wejść w konfiguracje tego modułu i tam to zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artkrk Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 w konfiguracji nie ma takiej opcji albo jest tylko nie mogę jej znaleźć, może wyjaśnię, że niedługo będę mógł robić zakupy w godzinach seniora i z racji tego te tematy są dla mnie nowe, jak możesz to powiedz mi gdzie mam tego szukać w konfiguracji albo w jakim pliku wyłączyć to cholerstwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Musisz mieć to w konfiguracji tego modułu, niestety nie mam teraz dostępu do wersji 1.6 z tym modułem to nie wskaże palcem gdzie dokładnie ale pamiętam że tam w którymś inpucie był ten tekst i wystarczy go usunąć oraz zapisać konfiguracje modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artkrk Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 Andriu dasz radę zalogować się u mnie w panelu i poprawić ten moduł ? Zaczynam mieć wątpliwości co do swojej inteligencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Wyślij dane na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artkrk Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 Poszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Tak to wygląda od strony panelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
artkrk
Witam,
czy ktoś wiek jak edytować lub usunąć ten napis w załączniku zaznaczony na czerwono,
11 answers to this question
Recommended Posts