Jump to content
  • 0

presta 1.6.1.24 edycja

artkrk

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Nie pamiętam już jak to jest dokładnie w starych wersjach presty ale poszukaj może w ustawieniach wysyłki czy dostawcach bo tam powinno być coś takiego jak czas dostawy. I pewnie jak tam wyłączysz albo wyedytujesz albo zmienisz to zmieni Ci się na tej karcie. Ostatecznie jak chcesz wyłączyć to też możesz podejrzeć w źródle jaki ten blok ma identyfikator albo klasę i w css używanej templatki dać po prostu display:none.

• 0

dzięki za info, w ustawieniach jest czas 24/48h, a i tak wyświetla coś innego, w preferencjach to samo. Ale idąc za powyższą radą w źródle znalazłem coś takiego <div class="aeuc_delivery_label">  i pod tym ten nieszczęsny napis ( Dostawa: 3 do 6 tygodni ) . Pokieruj mnie jak laika gdzie na serwerze (w którym katalogu) to znaleźć i edytować na display:none 

• 0
On 1/29/2021 at 3:45 PM, endriu107 said:

Jest to informacja z modułu  Advanced EU compliance, może się nazywać inaczej np. officjal gdpr compliance.

ok, jestem w katalogu sklep / modules / advancedeucompliance  i dalej nie wiem gdzie szukać pliku do edycji, jak możesz to pokieruj mnie dalej

• 0

w konfiguracji nie ma takiej opcji albo jest tylko nie mogę jej znaleźć, może wyjaśnię, że niedługo będę mógł robić zakupy w godzinach seniora i z racji tego te tematy są dla mnie nowe, jak możesz to powiedz mi gdzie mam tego szukać w konfiguracji albo w jakim pliku wyłączyć to cholerstwo