lukk Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Dobrý den, mám problém s fakturou. V řádku položky jsou všechny ceny původní (bez započítané slevy), v souhrnu pod řádkem jsou součty správně ale opět špatně je poslední řádek "celková částka k zaplacení". Dokázal by mi někdo poradit, na co se podívat, případně co vyzkoušet. Zkoušel jsem laborovat se souborem PDF.php ve složce classes ale bez úspěchu - nevidím v tom jakoukoli logiku... Pro názornost přikládám obrázek.Mnohokrát děkuji za Vaši pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Nejde o kombinaco PDF faktury pro verzi <=1.3.2.2 s PrestaShopem >=1.3.2.2? V této verzi došlo k zásadní změně v ukládaných částkách položek objednávek se slevou a faktury proto nejdou zaměnit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 No, o kombinaci se zřejmě jedná. Takže jednoduchá rada asi nebude, že? Ty změny jsou pouze v pdf.php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts