artkrk Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Witam, prośba o pomoc, sklep pod domeną piwodajnia.pl na desktopie wyszukiwarka dział, a na wersji mobilnej nie można wpisywać zapytań HELP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Prawdopodobnie na tym samym hooku co wyszukiwarka masz podpięty moduł lista linków który nie ma zawartości natomiast przesłania moduł wyszukiwarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artkrk Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Dzięki, załatwione tylko nie wiem czy dobrze. Po prostu odpiołem z mobile listę linków i wyszukiwarka działa. Wyskoczył mi kolejny zonk - przy przejściu do realizacji zamówienia wyskakuje HTTP ERROR 500 strona nie działa. Proszę o info co popsułem i gdzie to edytować żeby wróciło do normy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Odpięcie jest jak najbardziej poprawne. Uważam że drugie pytanie nie jest związane z tym postem, skoro nie jest to czytamy podpięte tematy czyli: W szczególności ten zapis: 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie - Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów! - Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. oraz kolejny temat który powie więcej na temat błędu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artkrk Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 2 minutes ago, endriu107 said: Odpięcie jest jak najbardziej poprawne. Uważam że drugie pytanie nie jest związane z tym postem, skoro nie jest to czytamy podpięte tematy czyli: W szczególności ten zapis: 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie - Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów! - Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. oraz kolejny temat który powie więcej na temat błędu: ok, naprawdę jestem początkujący, więcej się nie powtórzy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
artkrk
Witam,
prośba o pomoc, sklep pod domeną piwodajnia.pl na desktopie wyszukiwarka dział, a na wersji mobilnej nie można wpisywać zapytań
HELP !
4 answers to this question
Recommended Posts