Maniek75 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Zauważyłem dla części produktów wyświetla się (niepotrzebnie) pozioma linia +obramowanie pod "Stan: Nowy produkt" na stronie produktu. Nie mogę wykryć schematu, dlaczego ta linia wyświetla się dla części produktów a dla części nie. Dodam, że Presta działa jako katalog. Po zbadaniu elementu w przeglądarce widzę taką różnicę: Produkt z widoczną linią: <form id="buy_block" action="https://... Produkt bez linii: <form id="buy_block" class="hidden" action="https://... Ustawienia produktów wydają się być identyczne, nie rozumiem dlaczego dla części produktów jest "hidden" a dla części nie. Na usprawiedliwienie dodam, że sklep "odziedziczyłem" po kimś.. może ktoś ma pomysł skąd to się bierze? Z góry dziękuję za pomoc. Wersja PrestaShop 1.6.0.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Ustawienia nie mogą być identyczne, czy produkty oba mają wyłączoną możliwość dodania do koszyka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek75 Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 (edited) 43 minutes ago, endriu107 said: Ustawienia nie mogą być identyczne, czy produkty oba mają wyłączoną możliwość dodania do koszyka? Jeżeli chodzi o opcję dodania do koszyka (dla produktów z atrybutami) to jest to wyłączone ogólnie (więc dotyczy moim zdaniem wszystkich produktów). Co do ustawień produktów, podzieliłem sobie ekran i porównałem ustawienia we wszystkich zakładkach są identyczne. Edited January 21, 2021 by Maniek75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Ze screena ciężko wywnioskować coś konkretnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek75 Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 Znalazłem.. linia się wyświetlała dla ilości dostępnych produktów równych 0, a ilości nie były widoczne bo było wyłączone zarządzanie magazynem. Może się komuś przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts