jajarom Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ma ajuta si pe mine cu o modificare sa scot linkul de la footer - Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 . Am adaugat okazii si tizo si probabil este ceva banal,dar as avea nevoie de un mic sfat. Prestashop 1.4 Mercy anticipatAsta e codul : -- h4>Pe Okazii.ro si Tizo.ro Din 05 Iunie 2006 pe Okazii.ro si cu peste 550 de tranzactii online doar aici, increderea si experienta noastra a crescut in fiecare an. Pe Tizo.ro din 30 Martie 2009. <!-- SUB-FOOTER --> Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 © All rights reserved - jaja ro™ </body></html> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ma ajuta si pe mine cu o modificare sa scot linkul de la footer - Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 . Am adaugat okazii si tizo si probabil este ceva banal,dar as avea nevoie de un mic sfat. Prestashop 1.4 Mercy anticipatAsta e codul : -- h4>Pe Okazii.ro si Tizo.roDin 05 Iunie 2006 pe Okazii.ro si cu peste 550 de tranzactii online doar aici, increderea si experienta noastra a crescut in fiecare an. Pe Tizo.ro din 30 Martie 2009. <!-- SUB-FOOTER --> Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 © All rights reserved - jaja ro™ </body></html>În loc la : " Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 © All rights reserved – jaja ro ", scrie ce doreşti tu, şi va apărea ce ai scris tu, în loc la ce este acuma, nu e neapărat să elimini cu totul acea linie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajarom Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 asta e ceea cev reau sa imi apara,doar ca imi apare sub forma de link , link ce coincide cu codul de la aukro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 asta e ceea cev reau sa imi apara,doar ca imi apare sub forma de link , link ce coincide cu codul de la aukro Elimină partea asta dacă vrei să nu mai apară ca şi link : [/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajarom Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 nu am [/url] , cum am copiat aici a aparut. uita-te te rog pe dualsicmect.ro te rog , vreau sa scot linkul doar de la ealizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 .... .Multumnesc inca o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 nu am [/url] , cum am copiat aici a aparut. uita-te te rog pe dualsicmect.ro te rog , vreau sa scot linkul doar de la ealizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 .... .Multumnesc inca o data Cum adică nu ai?, cel de mai jos este codul postat de tine mai sus, dau BOLD pe url ăla :Este scris după: jaja ro . Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 © All rights reserved – jaja ro[/url]™ </body> </html> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajarom Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 <!-- SUB-FOOTER --> Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 © All rights reserved - jaja ro™ </body></html> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 În prima ta postare ai si acel [/url] trecut, dacă vrei ataşează fila să mă uit la ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajarom Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Uite: {if !$content_only} <!-- Right --> {$HOOK_RIGHT_COLUMN} <!-- Footer --> {$HOOK_FOOTER} {/if} {l s='Login'} Ajutor Top <!-- FOOTER NR2 --> Retele Sociale Din anul 2006 pe piata romaneasca,suntem aici cu ce este mai nou in materie de tehnologie mobila si IT precum si un service GSM pe masaura unde putem realiza reparatii,deblocari,upgrade soft sau IT. Gasiti ultimele noutati si stiri de pe retelele de socializare de mai jos precum si pe blogul nostru. Fi in pas cu viitorul Lincuri utile {l s='Oferte speciale'} {l s='Produse noi'} {l s='Top vanzari'} {l s='Contact'} {l s='Sitemap'} {l s='Despre noi'} Linkuri site {l s='Contul tau'} {l s='Lista dorinte'} {l s='Cosul tau'} {l s='Producatori'} {l s='Politica de securitate'} {l s='Termeni si conditii'} Pe Okazii.ro si Tizo.ro Din 05 Iunie 2006 pe Okazii.ro si cu peste 550 de tranzactii online doar aici, increderea si experienta noastra a crescut in fiecare an. Pe Tizo.ro din 30 Martie 2009. <!-- SUB-FOOTER --> Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 © All rights reserved - jaja ro™ </body> </html> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Acel link de transformare in URL vine din alta parte, daca s-ar si putea da clik dreapta pe site-ul tau sa se poata citi cu firebug, ar fi bine, dar e imposibil, ai securitatea instalata din cate observ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajarom Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 incearca acum,mercy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 incearca acum,mercy Realizat si modificat | dualsimcect.ro 2006 © All rights reserved - jaja roÎncearcă şi mută acel " ", mai sus înainte de " < p> ".Fiindcă la tine se deschide înainte de link de la tizo şi se închide după jaja ro.Să iasă aşa : Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajarom Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 multumesc mult si scuze pentru timpul pierdut,e ok acuma,numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Cu plăcere, oricând dacă pot şi ştiu.Vezi că ai şi o greşeala pe acolo " Lincuri utile ", nu cumva " Likuri utile ".Şi eu în locul tău aş trage pe mijloc şi rândul cu PROMOŢII etc, şi cel de jos.PS: Editează titlul primului post cu [REZOLVAT]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexon Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 (edited) acceasi problema o aveam si eu dar am rezolvat pana la urma... aveti nevoie de ajutor pm:D http://www.putapedia.com - http://www.relaxpedia.com - http://www.mercador.es Edited October 20, 2012 by Hexon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts