jordaneiro Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Καλημερα σας Δεν μπορω να μπω στο backoffice Μου βγαζει Unknown locale code: el-GR [PrestaShop\PrestaShop\Core\Localization\Exception\LocalizationException 0] PS 1.7.5.2 Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι στο plesk για το συγκεκριμενο domain μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση για Version 1.7.7.1-87 Επισης εχω και 2ο domain στο πλεσκ παλι prestashop 1.7.5.2 το οποιο λειτουργει κανονικα αλλα σε αυτο το domain δεν μου αναφερει για την διαθεσιμη ενημερωση. Δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα μου κανει εντυπωση αυτη η διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Καλησπερα, το πρωτο που θα κοιτουσα ειναι η εκδοση της php στον server μηπως σας εχουν αλλαξει τη version γιατι μερικες εταιριες hosting το κανουν χωρις να νοιαζονται σε ποια εκδοση τρεχει κανεις το site του και χωρις να ρωτησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 (edited) 35 minutes ago, system_error86 said: Καλησπερα, το πρωτο που θα κοιτουσα ειναι η εκδοση της php στον server μηπως σας εχουν αλλαξει τη version γιατι μερικες εταιριες hosting το κανουν χωρις να νοιαζονται σε ποια εκδοση τρεχει κανεις το site του και χωρις να ρωτησουν Θα το τσεκαρω απλα μου κανει εντπωση γιατι στον ιδιο σερβερ εχω και αλλα domain με prestashop με ιδια εκδοση και εκεινο δουλευει κανονικα η php ειναι 7.2.34 Edited January 20, 2021 by jordaneiro (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Μήπως έγινε με κάποιο τρόπο update? συνήθως αυτό το πρόβλημα το βγάζει ύστερα απο Update όπως γράφουν σε πολλά σημεία στo google κυρίως μέσα στο φορουμ: https://www.google.com/search?q=Unknown+locale+code%3A+PrestaShop\PrestaShop\Core\Localization\Exception\LocalizationException&oq=Unknown+locale+code%3A+PrestaShop\PrestaShop\Core\Localization\Exception\LocalizationException&aqs=chrome..69i57.7084j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Διάβασε για παράδειγμα εδώ το τελευταίο post κάτω κάτω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nextpointer.gr Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Καλησπέρα, Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας να το δούμε και στην συνέχεια , εφόσον βρούμε λύση να αναφέρουμε στο GROUP πως διορθώθηκε για να βοηθήσουμε και άλλους χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted January 27, 2021 Author Share Posted January 27, 2021 Καλησπερα Τελικα ολο αυτο δημιουργηθηκε απο update οπως αναφερθηκε ποιο πανω. Εγινε αλλαγη της php σιγουρα.Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω γιατι ανέλαβε προγραματιστης Ευχαριστως να μαθω τις ενεργειες και θα σας ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts