pikaczy Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Mam preste 1.770 konkretnie chodzi o templatkę brand.tpl img src="{$brand.image}" ten fragment wyświetla mi fotki (loga) w małym rozmiarze a chciałbym je wyświetlić w rozmiarze medium albo large - jak to zrobić? nie chodzi o zmianę CSS a tylko o pobranie większego zdjęcia przez tepeela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Z jakiś względów w kontrolerze jest wielkość small ustawiona domyślnie i ona jest przekazywana do widoku, więc możesz nadpisać sobie to w kontrolerze lub zbudować link samemu w templatce gdzie id zdjęcia odpowiada id marki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaczy Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 dzięki za podpowiedź tyle że jestem początkujący i jeśli można prosić jeszcze o podpowiedź który to kontroler Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Piszesz w dziale dla deweloperów, wiec zakładam że jesteś deweloperem... jeśli nie to dodawaj posty w odpowiednich działach będziesz otrzymywał odpowiedzi adekwatne do wiedzy i umiejętności. ManufacturerController. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaczy Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 dostosuję się... Fantastycznie - działa - Dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts