Dimitris Tagkalos Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Καλησπερα, Μου εμφανίστηκε χτες ενα προβλημα στο φίλτρο που κάνει ταξινομηση τα προιοντα ανα κατηγορια. Οταν Εχω την επιλογη "τιμη χαμηλη προς υψηλη" η ταξινομηση των προιοντνω γίνεται με βαση την εκπτωτικη τιμη. Οταν ομως βάλω την επιλογη "τιμη υψηλη προς χαμηλη" η ταξινομηση των προιοντνω γίνεται με βάση την αρχικη και οχι την εκπτωτικη τιμη που θα επρεπε. Μήπως μπορεί καποιος να με βοηθησει σε αυτο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Mouratidis Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Καλημέρα Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα ..... Το βλέπω και σε διάφορα άλλα site. Δεν κάνει ταξινόμηση με την τελική τιμή (αρχική τιμή - έκπτωση) αλλά με την αρχική τιμή. Δεν βλέπω λύση .... Σε ελάχιστα site λειτουργεί σωστά (μάλλον παλαιότερες εκδόσεις prestashop). Μπορεί να φταίει ο τρόπος έκπτωσης (εγώ χρησιμοποιώ για έκπτωση αξία και όχι ποσοστό). Θα δω αν με ποσοστό "παίζει" σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Tagkalos Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 καλησπερα φιλε , Είναι χρόνιο πρόβλημα της core platformas δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί άλλα όλα τα σαιτ που έχω έχουν το ίδιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordshop Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Για να μην επαναλαμβανόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts