maniek305 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Dzień dobry, Mam pytanie czy ktoś miał taki problem i może pomóc. Wprowadzam zmiany w panelu administratora, zapisuje i pojawia się komunikat o zaakceptowaniu zmian, ale nie wyświetlają się one na stronie ani po ponownym wejściu w edycje w panelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Podaj więcej informacji, jaka wersja presty, czy aktualizowana, jakie php, jakie zmiany się nie zapisują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maniek305 Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 Wersja presty 1.7.6.7 nie aktualizowana, nie zapisują się przykładowo nowe strony w w kategorii "Strona główna" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Nowe strony czyli nowe strony CMS czy nowe kategorie? Jaką wersja PHP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maniek305 Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 PHP 7.4 Nie zapisują się ani strony, ani kategorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Twoja wersja presty obsługuje PHP w wersji 7.2 więc na początek sugeruje zmienić wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maniek305 Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Po zmianie PHP zapisała się treść strony i wyświetla się w sklepie, natomiast mam problem z edycją listy linków w FOOTER. Dodaje nowy blok i w panelu wszystko się zapisuje, natomiast na stronie nic się nie zmienia. Nie zapisują się również zmiany w już wcześniej utworzonym bloku ani w panelu ani na stronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Na początek spróbuj wyczyścić cache przeglądarki i w panelu sklepu pamięć podręczną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maniek305 Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 Zrobiłem już to od razu jak zauważyłem że nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maniek305
Dzień dobry,
Mam pytanie czy ktoś miał taki problem i może pomóc. Wprowadzam zmiany w panelu administratora, zapisuje i pojawia się komunikat o zaakceptowaniu zmian, ale nie wyświetlają się one na stronie ani po ponownym wejściu w edycje w panelu.
8 answers to this question
Recommended Posts