Jump to content

Edit History

mstav

mstav

On 1/15/2021 at 3:12 PM, Prestan0ob said:

όχι δεν νομίζω. Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε το subscription ή κάνε με κάποιο άλλο τρόπο που μπορείς restart μήπως δεν έχει πάρει την αλλαγή της PHP.

Τέλος εαν δεν γίνει κάτι πάρε ένα backup και κάνε χειροκίνητη αναβάθμιση μήπως γίνει επικάλυψη κάποιων αρχείων που ίσως έχουν πρόβλημα και δουλέψει.

Καλησπέρα. Μετά από τόσες μέρες προσπαθειών και δοκιμών δεν βρήκαμε καμία λύση.

Η χειροκίνητη αναβάθμιση έγινε αλλά και πάλι δεν δούλεψε.

Τελευταία επιλογή είναι να το ξαναστήσουμε από την αρχή γιατί σε μία δοκιμή που έγινε σε test domain δούλεψε κανονικά οπότε προς τα εκεί καταλήγουμε.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια σου.

EDIT: Τελικά βρέθηκε το πρόβλημα και είναι στο theme που έχω αγοράσει. Είναι ένα συγκεκριμένο module το οποίο όταν το διαγράφεις δουλεύει ξανά το backoffice αλλά δημιουργεί bug στο front end. Έχω στείλει μήνυμα στον developer του θέματος γιατί έχω αγοράσει 12μηνη στήριξη αλλά σε περίπτωση που δεν μου το φτιάξει μπορώ να ζητήσω τα χρήματα πίσω;

mstav

mstav

On 1/15/2021 at 3:12 PM, Prestan0ob said:

όχι δεν νομίζω. Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε το subscription ή κάνε με κάποιο άλλο τρόπο που μπορείς restart μήπως δεν έχει πάρει την αλλαγή της PHP.

Τέλος εαν δεν γίνει κάτι πάρε ένα backup και κάνε χειροκίνητη αναβάθμιση μήπως γίνει επικάλυψη κάποιων αρχείων που ίσως έχουν πρόβλημα και δουλέψει.

Καλησπέρα. Μετά από τόσες μέρες προσπαθειών και δοκιμών δεν βρήκαμε καμία λύση.

Η χειροκίνητη αναβάθμιση έγινε αλλά και πάλι δεν δούλεψε.

Τελευταία επιλογή είναι να το ξαναστήσουμε από την αρχή γιατί σε μία δοκιμή που έγινε σε test domain δούλεψε κανονικά οπότε προς τα εκεί καταλήγουμε.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια σου.

• Create New...