iwi86 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Dzień dobry, Presta płata mi figle od samego poniedziałku i aktualnie nie mogę się wygrzebać z problemu poniżej (screen). Ma ktoś jakiś pomysł, bo ja szczerze mówiąc żadnego, a próbuję od rana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Po aktualizacji z jakiej do jakiej wersji. To komunikat z debugera, czy sam się pojawił. Najszybsza metoda przywróć kopię bezpieczeństwa z przed aktualizacji. Na inne porady za mało informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iwi86 Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 (edited) Aktualizacja one click upgrade i wszystko padło. Zrobiłam cofkę do wersji sprzed aktualizacji, ale niestety panel admina pozostał z problemami 😕 Multisklep, z błędami, ale działa i się wyświetla (dokładnie tak samo jak przed aktualizacją). W defines zmieniłam false na true i wyskoczyło mi na ten moment to co widać na screenie poniżej. Czy to może być problem z PHP? Czyszczone cache itp. Jestem raczej laikiem w temacie, a zaczęło się sypać jak stworzyłam multisklep 😕 Linki do sklepów: http://sklepblshop.atthost24.pl/pl/ http://sklepblshop.atthost24.pl/en/ Edited January 12, 2021 by iwi86 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 (edited) Przestaw PHP na 7.4 i sprawdź jak będzie działać i czy będzie sypać błędami. Swoją drogą... mam nadzieje, że to nie jest działający sklep produkcyjny ? Takie rzeczy jak aktualizacje ze względów bezpieczeństwa robi się na kopii sklepu. Edited January 12, 2021 by () Maciej () (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iwi86 Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 Nie, nie. Nie jest to działający sklep i pewnie jeszcze długo nie będzie. Już proszę o zmianę PHP i będę kontrolować co się dzieje. Dzięki Maciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iwi86 Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 Po zmianie PHP: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Grubo się porobiło.... Jak to nie jest produkcyjny to poproś admina serwera o przywrócenie kopii konta, bo w przypadku takich błędów raczej nie ma co liczyć na szybką naprawę, a szkoda tracić czas na doszukiwanie się, gdzie jest błąd. Może brakować plików lub też mogą być jakieś uszkodzone. Mi to wygląda na nieudaną aktualizację, która wykonała niestety kopię niekompletną. I nawet po jej przywróceniu jest lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iwi86 Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 Dzięki Maciej za poświęcony czas tak właśnie zrobię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
iwi86
Dzień dobry,
Presta płata mi figle od samego poniedziałku i aktualnie nie mogę się wygrzebać z problemu poniżej (screen). Ma ktoś jakiś pomysł, bo ja szczerze mówiąc żadnego, a próbuję od rana.
7 answers to this question
Recommended Posts