peterpavoll Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Caute prosim vas neviete mi poradit kde sa da nastavit aby bolo vidiet v obchode dodavatela vyrobca a ostatne veci, evidecne resp dodavatelske cislo, ean a podobne vdaka hladal som aj na tomto fore ale bohuzial som nic nenasieldakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutohlávek Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Bohuzel povolenim jednoho tlacitka v obchode to nepujde. Budete k tomu muset prizpusobit sablonu (product.tpl). Pokud chcete zobrazit v detailu produktu tyto udaje, tak prikladam maly tahak .-) Samozrejme je potreba to opatrit patricnymi "ify", nechcete prece vypisovat neco, co zrovna treba nemate nastaveny. //kod zbozi {$product->reference|escape:'htmlall':'UTF-8'} //kod zbozi dodavatele {$product->supplier_reference|escape:'htmlall':'UTF-8'} //ean13 {$product->ean13|escape:'htmlall':'UTF-8'} // vyrobce vc. odkazu na nej manufacturer_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}" href="{$base_dir}manufacturer.php?id_manufacturer={$product->id_manufacturer}">{$product->manufacturer_name|escape:'htmlall':'UTF-8'} Ziskat nazev dodavatele neni tak jednoduchy. Cekal bych, ze to bude stejny jako s vyrobcem, takze bych cekal existenci nejakeho {supplier_name}, ale nic takoveho ve Smarty neni assignovany. Více viz tento odkaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts