gadacz Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Cześć, temat w zasadzie niby nie raz przerobiony. Świeża instalacja 1.7, chciałbym wrzucić pliki z theme. Otrzymuję error 403. Prawa do plików i lokalizacji ustawione. Nie pomaga w zasadzie nic. Serwer mydevil, presta 1.7. Ponoć był jakiś przyklejony temat, który pomaga w tej materii. Siedzę nad tym już chwilę czasu i żadnego rozwiązania gotowego nie doszukałem się. za pomoc z góry dziękuję. G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Ostatnio też miałem taki problem z mydevilem, pewnie jest jakieś lepsze rozwiązanie, ale na ten moment i na szybko polecam wrzucić .zip do folder themes i wtedy wybrać 3 opcję instalacji "Z FTP", to powinno pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gadacz Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 18 minutes ago, Blaaszka said: Ostatnio też miałem taki problem z mydevilem, pewnie jest jakieś lepsze rozwiązanie, ale na ten moment i na szybko polecam wrzucić .zip do folder themes i wtedy wybrać 3 opcję instalacji "Z FTP", to powinno pomóc. Dzięki, taka wersja oczywiście działa, tylko drażni mnie sam fakt, dlaczego nie działa to tak jak powinno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gadacz
Cześć,
temat w zasadzie niby nie raz przerobiony.
Świeża instalacja 1.7, chciałbym wrzucić pliki z theme.
Otrzymuję error 403.
Prawa do plików i lokalizacji ustawione.
Nie pomaga w zasadzie nic.
Serwer mydevil, presta 1.7.
Ponoć był jakiś przyklejony temat, który pomaga w tej materii.
Siedzę nad tym już chwilę czasu i żadnego rozwiązania gotowego nie doszukałem się.
za pomoc z góry dziękuję.
G.
2 answers to this question
Recommended Posts