EbE Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Zdravím všechny a prosím o radu. Chci si otestovat nákup jako zákazník na svém novém E-shopu, ale mám problém s dokončením objednávky. Jsem přihlášen jako zákazník s produktem v košíku a když se pokusím vyplnit údaje, jako je dodací adresa, jsem automaticky odhlášen po kliknutí do prázdného pole. Může mi prosím někdo pomoci? Prestashop 1.7.6.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Zdravím, je potřeba ještě uvést informace o prohlížeči (Firefox, Chrome ...), webhostingu, chybové hlášení (zapnutý debug mód -> nastavení výkonu), a popřípadě použité šablony, modulech, nastavení délky uchování cookies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EbE Posted January 7, 2021 Author Share Posted January 7, 2021 Dobrý den, Moc děkuji za odpověď. Zkoušel jsem Firefox, Chrome i přes mobil a problém stále přetrvává. V příloze html stránka z chybového hlášení. Mám kupovanou šablonu RB Stark https://themeforest.net/item/stark-home-decor-prestashop-theme/28602630 Délka uchovávání cookies je nastavena na 480 h. V případě potřeby vám BO mohu zpřístupnit. decopro.cz.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts