LastBell Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) Witam. Wiem, jaka jest godzina ale moze ktos jeszcze "zyje" Wlasnie zaktualizowalem preste z 1,7,6 na 1.7.7 poprzez one-click. Po aktualizacji nie moge zalogowac sie do sklepu. logowanie konczy sie na tym co na zdjeciu i nic dalej sie nie dzieje. czy po aktualizacji trzeba jakies pliki wywalic z ftp (nie ma katalogu instal/ nie widze go) ? PHP Version 7.3.24 Prosze o pomoc. EDIT: Postanowilem zobaczyc czy nic nie bedzie sie dzialo jak poprosze o przypomnienie hasla i dzialo sie... taki oto blad: Oops... looks like an unexpected error occurred Type error: idn_to_utf8() expects parameter 3 to be int, string given [Symfony\Component\Debug\Exception\FatalThrowableError 0] EDIT: Zmiana wersji PHP na 7.4 rozwiazala problem. przy probie odzyskania hasla... Edited January 1, 2021 by LastBell (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Cześć, poradziłeś sobie ze wszystkim czy dalej jakiś problem? Bo tyle editów poszło, że nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LastBell Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Czesc. Poradzielm sobie. Zmiana na PHP 7.4 a zarazem ICU na 58.2 załatwiła wszelkie moje problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
LastBell
Witam.
Wiem, jaka jest godzina ale moze ktos jeszcze "zyje"
Wlasnie zaktualizowalem preste z 1,7,6 na 1.7.7 poprzez one-click.
Po aktualizacji nie moge zalogowac sie do sklepu. logowanie konczy sie na tym co na zdjeciu i nic dalej sie nie dzieje.
czy po aktualizacji trzeba jakies pliki wywalic z ftp (nie ma katalogu instal/ nie widze go) ?
PHP Version 7.3.24
Prosze o pomoc.
EDIT:
Postanowilem zobaczyc czy nic nie bedzie sie dzialo jak poprosze o przypomnienie hasla i dzialo sie...
taki oto blad:
Oops... looks like an unexpected error occurred
Type error: idn_to_utf8() expects parameter 3 to be int, string given
[Symfony\Component\Debug\Exception\FatalThrowableError 0]
EDIT:
Zmiana wersji PHP na 7.4 rozwiazala problem.
przy probie odzyskania hasla...
2 answers to this question
Recommended Posts