Jump to content
  • 0

Nowy theme problem z error 500

Arek1234

Question

Witam

Zainstalowalem nowy theme na prescie 1.7.7.0

presta odeslala mnie do hostingu , sugerujac ze to ich wina , hosting podal mi taki blad

przekazujac iz powinienem skontaktowac sie z programista.

nadmienie is nie dziala tylko strona glowna index php

www.funito.pl

cala reszta dziala

w zalaczniku plik  php

ttcategoryslider.php

Edited by Arek1234
to many data and problem solved (see edit history)

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Pierwsze i najważniejsze!!! Maskuje się wrażliwe dane zawierające nazwę usera na hostingu!!!!! Po co ułatwiasz życie włamywaczom / botom. Nie to żebym się czepiał, ale IP serwera z podanym portem to proszenie się o włam.

Strona główna działa, ale wydaje mi się dziwnie rozjechana.

Ja w pierwszej kolejności sprawdziłbym wymagania w szablonie, czy aby na pewno obsługuje konkretną wersję presty. Następnie informacje na temat wersji PHP oraz modułów PHP jakie są wymagane do poprawnej pracy.

• 0

Dzieki za pomoc i uwagi. problem rozwiazany, producent szablonu ogarnal temat. jeszcze ma pare tematow do zrobienia ale ogolnie jest juz niezle. kolejnymi problemami po postawieniu , okazalo sie ze nie wszystkie moduly moga z tym szablonem wspolpracowac

• 0

Szczerze mówiąc jak widzę takiego twórcę szablonu to z miejsca mówię mu "dziękuję za współpracę". To nie klient ma być testerem czekającym aż coś co MA DZIAŁAĆ dopiero BĘDZIE DZIAŁAĆ.

Ja np korzystam często z szablonów posiadających konfigurator układu. Dzięki czemu można tworzyć różnego rodzaju wariacje układów wykorzystując np 1 szablon (mówię oczywiście o zakupie osobnych licencji dla każdej strony - ale to raczej oczywiste :) ). A wszystkie strony będą się od siebie różnić wyglądem.