Arek1234 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) Witam Zainstalowalem nowy theme na prescie 1.7.7.0 presta odeslala mnie do hostingu , sugerujac ze to ich wina , hosting podal mi taki blad przekazujac iz powinienem skontaktowac sie z programista. nadmienie is nie dziala tylko strona glowna index php www.funito.pl cala reszta dziala w zalaczniku plik php ttcategoryslider.php Edited January 8, 2021 by Arek1234 to many data and problem solved (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Pierwsze i najważniejsze!!! Maskuje się wrażliwe dane zawierające nazwę usera na hostingu!!!!! Po co ułatwiasz życie włamywaczom / botom. Nie to żebym się czepiał, ale IP serwera z podanym portem to proszenie się o włam. Strona główna działa, ale wydaje mi się dziwnie rozjechana. Ja w pierwszej kolejności sprawdziłbym wymagania w szablonie, czy aby na pewno obsługuje konkretną wersję presty. Następnie informacje na temat wersji PHP oraz modułów PHP jakie są wymagane do poprawnej pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Arek1234 Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 Dzieki za pomoc i uwagi. problem rozwiazany, producent szablonu ogarnal temat. jeszcze ma pare tematow do zrobienia ale ogolnie jest juz niezle. kolejnymi problemami po postawieniu , okazalo sie ze nie wszystkie moduly moga z tym szablonem wspolpracowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Szczerze mówiąc jak widzę takiego twórcę szablonu to z miejsca mówię mu "dziękuję za współpracę". To nie klient ma być testerem czekającym aż coś co MA DZIAŁAĆ dopiero BĘDZIE DZIAŁAĆ. Ja np korzystam często z szablonów posiadających konfigurator układu. Dzięki czemu można tworzyć różnego rodzaju wariacje układów wykorzystując np 1 szablon (mówię oczywiście o zakupie osobnych licencji dla każdej strony - ale to raczej oczywiste ). A wszystkie strony będą się od siebie różnić wyglądem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Arek1234
Witam
Zainstalowalem nowy theme na prescie 1.7.7.0
presta odeslala mnie do hostingu , sugerujac ze to ich wina , hosting podal mi taki blad
przekazujac iz powinienem skontaktowac sie z programista.
nadmienie is nie dziala tylko strona glowna index php
www.funito.pl
cala reszta dziala
w zalaczniku plik php
ttcategoryslider.php
Edited by Arek1234to many data and problem solved (see edit history)
3 answers to this question
Recommended Posts