Gramoss Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Witam Używam tego modułu do opinii Product Review Module (revws), wszystko działa prawidłowo, lecz w kwestii pozycjonowania w google search console wyskakuje błąd "Brakujące pole „itemReviewed”" Aktualnie dotyczy to opinii, które są z treścią. Na czystych opiniach błąd nie wyskoczył. Jest jakaś możliwość naprawienia tego błędu nie zmieniając modułu? Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carrinh Posted March 11 Share Posted March 11 Witam, mam ten sam problem. Czy możesz powiedzieć, jak to rozwiązałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiem Posted March 11 Share Posted March 11 (edited) Brakujące pole "itemReviewed" to nie kwestia wtyczki revws a szablonu PrestaShop. Dokładniej chodzi o zawartość plików product.tpl lub product-list.item.tpl, które są odpowiedzialne za emisję danych metadata. Sprawdź na początek narzędziem https://search.google.com/test/rich-results?utm_campaign=sdtt&utm_medium=url w jakiej sekcji masz błąd. Edited March 11 by adiem (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carrinh Posted March 13 Share Posted March 13 Wiem, że problem nie dotyczy modułu revws, ale nie wiem jak go rozwiązać. Na stronie, o której wspomniałeś, pojawia się: Przedmiot bez nazwy Brak pola itemreview.Czy ktoś może mi wyjaśnić (dla początkujących) gdzie i co dokładnie zrobić, aby to rozwiązać? Dziękuję bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts