ccristian Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 (edited) Va salut! Dupa update-ul la PrestaShop 1.7.7.0 am constatat cu stupoare ca la accesarea unei categorii, pagina ramane in loading si nu reuseste sa se mai incarce oricat as astepta. Dupa activarea debugging mode, imi apare aceasta eroare (vezi poza). Nu stiu daca este o problema a PrestaShop, posibil sa fie si din alta parte, va zic asta deoarece la ultimul update de platforma (facut cu 1-Click Upgrade) am avut cateva erori in campul info. Va atasez pozele mai jos cat si un videoclip urcat pe Dropbox: https://www.dropbox.com/s/hbtu6tcapn4nznd/eroare-accesare-categorie-eroare-incarcare-categorie.avi?dl=0 (PrestaShop 1.7.7.0, tema Warehouse 4.4.1) Va multumesc, cu deosebit respect! Edited December 19, 2020 by ccristian completari (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Salut, Ai încercat sa dai un clear cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccristian Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 1 hour ago, Geo Burlibasa said: Salut, Ai încercat sa dai un clear cache? Am dat, da și nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccristian Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 (edited) Daca revin la versiunea de dinainte de 1.7.7.0, cu un backup, totul este ok, ca am incercat si asta....dar dupa ce-i dau update la ultima versiune (1.7.7.0), apare eroarea. Edited December 19, 2020 by ccristian corectari text (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boldir Victor Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 On 12/19/2020 at 1:08 PM, ccristian said: Daca revin la versiunea de dinainte de 1.7.7.0, cu un backup, totul este ok, ca am incercat si asta....dar dupa ce-i dau update la ultima versiune (1.7.7.0), apare eroarea. Salut! Am aceeasi problema. Ai reusit sa rezolvi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boldir Victor Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Eu am rezolvat! Am resetat modulul de cautare fatetata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccristian Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 On 1/29/2021 at 4:37 AM, Boldir Victor said: Eu am rezolvat! Am resetat modulul de cautare fatetata. Salut! La mine din pacate nu a functionat cu resetarea modulului. Ms. oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccristian Posted February 13, 2021 Author Share Posted February 13, 2021 Problema s-a rezolvat cu trecerea de la versiunea temei 4.4.1 la 4.4.2. Totodata am observat si o viteza de incarcare mai buna decat inainte. Cu deosebit respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts